Ποδηλατικός αγώνας από τη Δρακότρυπα στην Οξυά


Το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με το Εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού “ΘΕΟΝΗ” συνδιοργανώνουν αγώνα δρόμου ανάβασης ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2014 με την ονομασία « Ανάβαση ΘΕΟΝΗ».

Οι ποδηλάτες θα έχουν την τύχη να απολαύσουν το μαγικό περιβάλλον της περιοχής μας σε μία ανάβαση που θα ξεκινήσει από το εργοστάσιο εμφιάλωσης Θεόνη στην Βατσουνιά, θα περάσουν όλη την δραδρομή από Δρακότρυπα και θα τερματίσουν στην Οξυά!

Ο αγώνας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες : Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Παγκορασίδων –Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.
Χώρος Εκκίνησης: Διασταύρωση δρόμων Επαρχ. Οδού Καρδίτσας-Αργιθέας με την Επαρχ. Οδό Καρδίτσας-Βατσουνιάς. Ο χώρος εκκίνησης απέχει περίπου 6,5 χιλιόμετρα από το Μουζάκι.
Χώρος Απονομών : Προαύλιος χώρος του εργοστασίου εμφιάλωσης «ΘΕΟΝΗ» 1,5 χιλ. πριν το χωριό Βατσουνιά.
Πρόγραμμα Αγώνων:
15:00 : Μίνι μικρά – Μίνι μεγάλα 1,5χλμ
15:30 : Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες 2,5χλμ
16:15 : Άνδρες – Έφηβοι – Γυναίκες – Νεανίδες – Παίδες 18 χλμ.

1. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου , στις 17:00 στο email: podilatikoskarditsas@yahoo.com
Παραλαβή των αριθμών και κατάθεση δελτίων 1 ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων στην Γραμματεία καθώς και δηλώσεις συμμετοχής.
2. Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένο αγωνιστικό δελτίο για το 2014. Το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών.
3. Κανονισμοί :Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
4. Βραβεύσεις: Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα απονέμεται στον 1ο Κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και στους έξι πρώτους δίπλωμα.
5. Ιατρική Κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα.
6. Ρύθμιση Απρόβλεπτων Θεμάτων: Για οτιδήποτε προκύψει και δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή.
7. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν κλοπή, φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνία στα τηλέφωνα του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 6974338617, 6937297095 και 6936583765.

 

Προηγούμενο άρθρο Γέφυρα Εξαγωγών μέσω της Διασποράς
Επόμενο άρθρο Κρούσματα καταρροϊκού πυρετού και στην Αργιθέα