Πολύπλευρος ο ρόλος του Συλλόγου Γυναικών Ματαράγκας «Αγία Ελεούσα»


 

Μια νέα δομή που φιλοδοξεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα της περιοχής, ο Σύλλογος Γυναικών Ματαράγκας «Αγία Ελεούσα»  , άνοιξε και επίσημα τις πύλες της με την τελετή εγκαινίων και τον καθιερωμένο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής.

Στόχος του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου είναι να αποτελέσει πεδίο συνάντησης, επιμόρφωσης, δραστηριοτήτων, ψυχαγωγίας και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των γυναικών της Ματαράγκας.

Στην τελετή εγκαινίων το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ορέστης Ψαχούλας, οι Αντιδήμαρχοι Σοφάδων κ.κ Χαράλαμπος Παπαμαργαρίτης και Δημήτριος Ζάβαλος και πλήθος γυναικών.

Ο κ. Τσιάκος ευχήθηκε τα καλύτερα στα μέλη του νέου Συλλόγου και εξήρε το ρόλο των γυναικών στην σύγχρονη κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Παπαμαργαρίτης υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή θα σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκε για την εξεύρεση μόνιμης στέγης σε χώρο του παλιού Δημαρχείου Αρνης, μιας και προσωρινά στεγάζεται στα γραφεία του Συλλόγου Αλληλοβοηθείας Απανταχού Ματαραγκιωτών.

Τέλος, η εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου κ. Αναστασία Ζαρκινού εξέφρασε την ικανοποίηση και την υπερηφάνεια όλων των γυναικών για την δημιουργία του Συλλόγου σημειώνοντας ότι είναι αποτέλεσμα πολύπλευρης και ομαδικής συνεργασίας με πρόγραμμα, δημιουργικότητα και μεράκι .

 

Προηγούμενο άρθρο Χορήγηση δικαιωμάτων αμπελοκαλλιέργειας από το Εθνικό Απόθεμα για το έτος 2014
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας : Αυτή η απεργία να είναι η αρχή