Ειδήσεις

Πολύ μεγάλη η απήχηση του Βασίλη Τσιάκου στο εκλογικό σώμα


Μηνύματα νίκης, φτάνουν από κάθε γωνιά του Δήμου για το συνδυασμό «Καρδίτσα, ο τόπος μας» και για τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βασίλη Τσιάκο. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, σταδιακά ολοκληρώνει τις περιοδείες του, στις συνοικίες της πόλης, καθώς και στις κοινότητες όπου το κλίμα που συναντάει από τους συγκεντρωμένους κατοίκους είναι πρωτόγνωρο. Όλες οι συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε μέχρι στιγμής, είχαν εντυπωσιακή συμμετοχή από συνδημότες, ενώ συγχρόνως είναι αξιοσημείωτο ότι η πλειοψηφία, επιδιώκει το διάλογο με τον υποψήφιο δήμαρχο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που τον συνοδεύουν.

«Είναι γεγονός πλέον ότι γύρω από το συνδυασμό μας υπάρχει εντυπωσιακή συσπείρωση. Άνθρωποι, όλων των ηλικιών και όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, έρχονται να μας ακούσουν. Θεωρώ ότι με το νηφάλιο λόγο μας, με τις προτάσεις που καταθέτουμε και με τη γενικότερη στάση μας τους κερδίζουμε. Κάθε μέρα που περνά, είμαστε όλο και πιο κοντά στο στόχο μας, να κερδίσουμε την εκλογική μάχη για το Δήμο Καρδίτσαςτην Κυριακή 26 Μαΐου και στη συνέχεια να ριχτούμε στη δουλειά για να πραγματοποιήσουμε αυτά που υποσχόμαστε» τονίζει σε δηλώσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος. «Θα πρέπει να γίνει καθαρό ότι για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός η εξουσία. Μας ενδιαφέρει η ουσιαστική αλλαγή των πραγμάτων στον τόπο μας. Θέλουμε μια Καρδίτσα, στην οποία θα μπορούμε πραγματικά να έχουμε μέλλον. Πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτού του τόπου. Δεν μας ενδιαφέρει η απλή διαχείριση των πραγμάτων. Ερχόμαστε να αλλάξουμε το Δήμο. Θέλουμε ένα Δήμο σύγχρονο, μια πόλη που θα προσφέρει ευκαιρίες, μια πόλη που θα πρωταγωνιστεί, έναν Δήμο που θα καινοτομεί και με τη βοήθεια των συνδημοτών μας, θα το καταφέρουμε» προσθέτει ο Βασίλης Τσιάκος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, συνεχίζει τις επισκέψεις και την επικοινωνία με τους συνδημότες μας, καθώς την θεωρεί πολύ σημαντική για να πετύχει στο έργο του.«Ολα αυτά τα χρόνια, τα καταφέραμε επειδή πάντοτε ήμασταν δίπλα στον πολίτη και στις ανάγκες του, τον ακούγαμε και συζητούσαμε μαζί του. Με τη ίδια λογική θα συνεχίσουμε» λέει χαρακτηριστικά. Ο κ. Τσιάκος τις προσεχείς ημέρες θα επισκεφτεί συνοικίες και κοινότητες ενώ έχει καθημερινή επαφή με τους δημότες. Υπενθυμίζουμε ότι  γραφείο του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» βρίσκεται στη γωνία Ιεζεκιήλ και Πλαστήρα και λειτουργεί τις περισσότερες ώρες του 24ωρου.

 

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Δημιουργούμε σύγχρονες υποδομές και θέσεις εργασίας και στηρίζουμε τους αγρότες
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη φορέων στην Καρδίτσα για το πρόβλημα της έκδοσης οικοδομικών αδειών