Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η γιορτή της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. στο Παυσίλυπο


  Σε μια όμορφη και ζεστή γιορτή, ο πρόεδρος, μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. και εργαζόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Η γιορτή της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά και όλοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες ξένοιαστες στιγμές μακριά από το άγχος της καθημερινότητας,

Στην αρχή ο Αη Βασίλης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ κος Απόστολος Ξυδιάς.

 Στην σύντομη και λιτή του ομιλία ευχήθηκε σε όλους προσωπική ευτυχία και υγεία, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο της επιχείρησης στην τοπική κοινωνία με τις δομές που διαθέτει (ΚΔΑΠ, Βοήθεια στο Σπίτι) και τις πολυποίκιλες δραστηριότητες που αναπτύσσει.

Τέλος αναφέρθηκε στην στήριξη του Δ.Σ. προς τους εργαζομένους της επιχείρησης και την προσπάθεια που επιτελείται καθημερινά έτσι ώστε να επιλύεται κατά τον καλύτερο τρόπο κάθε πρόβλημα που προκύπτει. 

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κος Δομήνικος Βερίλλης χαιρέτισε με την σειρά του την εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους την εκπλήρωση κάθε προσδοκίας, τονίζοντας παράλληλα το σημαντικό έργο που επιτελεί η ΔΗ.Κ.Ε.Κ.

Στη συνέχεια η δ/ντρια της επιχείρησης κα Ελένη Ντανοβασίλη ευχήθηκε με την σειρά της σε όλους, ενώ αμέσως μετά ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα στους εργαζομένους και στα παιδιά τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Κ. κος Απόστολος Τσάντσαλος, η κα Μαρία Καραμπινά και ο κος Ηλίας Αντωνίου, μέλη του Δ.Σ. της επιχείρησης. 

Η εκδήλωση έκλεισε με παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Καραγκιοζοπαίχτη Μάκη Χάρμπα. 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Ταλιαδούρου με τους μαθητές Λεονταρίου στη Βουλή
Επόμενο άρθρο Παραμένουν ακόμη απλήρωτοι για το 2008