Ειδήσεις

Πρεμιέρα για τη Λέσχη Ανάγνωσης του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων


Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησε την περασμένη  Κυριακή η πρώτη συνάντηση της νεοσύστατης Λέσχης Ανάγνωσης του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων με το έργο “Ο Καλλιτέχνης” του Βαγγέλη Ντελή.

Τα μέλη της Λέσχης  είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το συγγραφέα, να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους και να εκφράσουν τις απόψεις τους για το έργο του. Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο έργο παρουσιάστηκε πέρυσι σε μία μοναδική εκδήλωση από το Σύλλογο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σοφάδων.

Η επόμενη συνάντηση των μελών της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με το έργο της Λένας Μαντά Με λένε «Ντάτα», ενώ νωρίτερα, στις 4μμ. θα γίνει η αρχή της Παιδικής Λέσχης για παιδιά έως 12 ετών.

Επειδή στη συνάντηση που  θα παρευρίσκεται η γνωστή συγγραφέας, αναμένεται μεγάλη προσέλευση κοινού και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την  κ. Αλεξάνδρα (Αλεξία) Θεογιάννη-Μητσάκη, βιβλιοθηκονόμο και συντονίστρια της Λέσχης στο τηλ. 6942944335. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Προηγούμενο άρθρο Βάσω Κοζιού: Ο πολιτισμός και το θέατρο είναι η ζωή μου
Επόμενο άρθρο Υποδοχή σχολικής ορχήστρας της Βουλγαρίας από το Δήμαρχο Καρδίτσας