Πρεμιέρα σήμερα για το καρναβάλι Σοφάδων


Πρεμιέρα κάνει σήμερα Τσικνοπέμπτη 16/02/12 το Καρναβάλι Σοφάδων με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και εκπλήξεων που αναμένεται να ικανοποιήσει απόλυτα μικρούς και μεγάλους.

Πάρτυ, κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού για τους μικρούς μας φίλους  αλλά και η μεγάλη παρέλαση με ομάδες καρναβαλιστών και πλήθος αρμάτων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης είναι μερικά από όσα έχει σχεδιάσει ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σοφάδων με την υποστήριξη του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων  προκειμένου να δημιουργήσει το εορταστικό κλίμα που απαιτούν οι μέρες της Αποκριάς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 Ώρα: 5:00 μ.μ. Κεντρική πλατεία

1ο Αγώνισμα  «Σώσε την Ουρά σου » : Πέντε άτομα από κάθε ομάδα προσπαθούν να συγκεντρώσουν βαθμούς κλέβοντας τις ουρές των αντιπάλων τους.

2ο Αγώνισμα «Γρίφοι» : Τρέξτε μέσα στην πόλη και βρείτε αυτό που ζητά ο γρίφος…

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου  2012 Ώρα 5:00  μ.μ. Πνευματικό Κέντρο

1ο Αγώνισμα  «Λεξοψαρέματα» : Δέκα λέξεις περιμένουν να γίνουν….Ιστορία! Έχεις ενάμισι ολόκληρο λεπτό να τη δημιουργήσεις!

2ο Αγώνισμα  «Διαγωνισμός Χορού » : Ετοίμασε μια πρωτότυπη ομαδική χορογραφία διάρκειας δύο λεπτών και έλα να πάρεις τους βαθμούς σου. Μην ξεχάσεις το CD με τη μουσική που διάλεξες !!!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 Ώρα: 5:00μ.μ. Πνευματικό Κέντρο

1ο Αγώνισμα  «Διαγωνισμός Ταχύτητας… σε παζλ»: Δύο άτομα από κάθε ομάδα έχουν στη διάθεσή τους δύο ολόκληρα λεπτά να συμπληρώσουν ένα παζλ.

2ο Αγώνισμα  «Γιαουρτομαχία»: Δύο άτομα από κάθε ομάδα με κλειστά τα μάτια ταΐζουν ο ένας τον άλλο…Κουταλιά και βαθμός!!…χρόνος… ένα λεπτό!!

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 Ώρα: 5:00 μ.μ. Κεντρική Πλατεία

  • Αγώνισμα  « Κρεμάστε τις μάσκες» : Πέντε άτομα από κάθε ομάδα τρέχουν γρήγορα να κρεμάσουν τις μάσκες τους…Προσοχή στα εμπόδια..!!
  •  
  • Αμέσως μετά παιδικό  Party στο  «Τρίγωνο» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Σοφάδων και με τον «Κλόουν Ανακατωσούρα…»

 

 

 

 

 

Σαββάτο 25/02/2012 Ώρα 7:00 μ.μ  Κεντρική Πλατεία

Γλέντι με μπλουγούρι , πρόβειο κρέας και κρασί για όλους !!

 

Κυριακή 26/02/2012Ώρα  5:00 μ.μ

Μεγάλη παρέλαση με συμμετοχή αρμάτων και πλήθος καρναβαλιστών!!!

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο σπιτάκι της πλατείας καθημερινά  3 – 6 μ.μ  και στο τηλ :6978312931

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Την πραγματοποίηση συνάντησης με Βουλευτές και εκπροσώπους του Δήμου Καρδίτσας, της Περιφέρειας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Καρδίτσας ώστε να βρεθεί η δόκιμη λύση για το θέμα των Ρομά»
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ενός ατόμου για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς