Ειδήσεις

Προβλήματα στην υδροδότηση της Κοινότητας Αγ. Γεωργίου


Θα ήθελα με αυτή μου την επιστολή να απευθυνθώ ακόμα μια φορά στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. καθώς και σε οποιονδήποτε αρμόδιο χειρίζεται ζητήματα ύδρευσης στο Δήμο Καρδίτσας.

Κύριοι,  Σε λίγες μέρες η Χριστιανοσύνη θα γιορτάσει τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Οι περισσότεροι πολίτες θα χαίρονται αμέριμνοι και ευχαριστημένοι τις ημέρες αυτές. Όμως οι συγχωριανοί μου, κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου του Δήμου Καρδίτσας, ήδη εκφράζουν την ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους για τις μέρες αυτές.

Ο λόγος είναι απλός και προφανής. Κάθε φορά που το χωριό γεμίζει κόσμο που έρχεται να χαρεί και να γιορτάσει, οι συγχωριανοί μου βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώνουν ότι η ποσότητα του νερού που παρέχεται στο χωριό μας, δυστυχώς δεν επαρκεί για τις ανάγκες μας, με αποτέλεσμα συχνές διακοπές και απόλυτη αγανάκτηση τόσο μεταξύ των επισκεπτών όσο και μεταξύ των μονίμων κατοίκων του χωριού.

Υπενθυμίζω ότι έχω αποστείλει στο παρελθόν έγγραφες επιστολές προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. (21-07-2017) αλλά και με την από 28-03-2018 δημοσίευση στον τοπικό τύπο, με τις οποίες επεσήμανα έγκαιρα το πρόβλημα. Δυστυχώς κανείς δεν έκανε τον κόπο να απαντήσει αλλά ούτε και να πράξει κάτι προς την κατεύθυνση των παρατηρήσεων-υποδείξεών μου.

Παρακαλώ λοιπόν αυτή τη φορά να μεριμνήσετε ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια με την περυσινή περίοδο του Πάσχα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, σας ενημερώνω ότι οι Κοινοτικές-Δημόσιες βρύσες του χωριού, είναι εκτός λειτουργίας εδώ και πολύ καιρό. Οι επισκέπτες και κυρίως τα παιδιά που θα τρέξουν να παίξουν στις πλατείες του χωριού μας, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το αγαθό του νερού, προσπαθώντας να δροσιστούν και να ξαποστάσουν δίπλα σε αυτές.

 

Γράφει ο Δημήτρης Καραμαγκιόλας, τοπικός σύμβουλος Κοινότητας Αγίου Γεωργίου

Προηγούμενο άρθρο Ο Δ. Καρδίτσας προετοιμάζει τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας
Επόμενο άρθρο Κ. Παπαλός: Διεκδικούμε ξανά τον Δήμο Καρδίτσας για να κάνουμε τα έργα που εγκαταλείφθηκαν!