Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης θα υλοποιήσει ο σύνδεσμος εργοληπτών δημοσίων έργων Ν. Καρδίτσας για τους εργαζομένους των μελών του


 Ο  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΔΥΝΑΜΙΚΗ και με τη συμβολή της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ  ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

 θα προβεί άμεσα στην υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης των εργαζομένων σε επιχειρήσεις μέλη του, το οποίο θα επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-25  του ΟΑΕΔ σύμφωνα με την υπ΄αριθ. Β105810/14-2-2011.

Στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εντάσσονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους, κατέβαλλαν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,45%) για τους εργαζόμενους της επιχείρησης τους που, απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους και δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση από άλλο φορέα για το πρόγραμμα κατάρτισης στο οποίο θα συμμετάσχουν .

Η κατάρτιση θα γίνει σε αντικείμενα της ειδικότητας των συμμετεχόντων, με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες του προσωπικού τους . Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι 40 ώρες, (που θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας) και ο κάθε εργαζόμενος που θα συμμετάσχει, θα λάβει εκπαιδευτικό επίδομα 5 ευρώ ανά ώρα παρακολούθησης.

Οι εργοδότες δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  ΣΥΝΔΕΣΜΟ  ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (τηλ.24410-24833) ή στο ΚΕΚ ΔΥΝΑΜΙΚΗ (τηλ.2410-287061-2)    για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινήσεις.

                                                                                           ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο 81χρονος σκότωσε 74χρονο και προσπάθησε να βάλει τέρμα στη ζωή του