Ειδήσεις

Προγραμμα Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαρσάλων


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, το εσπέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό επί τη ιερά μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στον ομώνυμο Ιερό Ναό Καναλίων.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, ανήμερα της εορτής, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Ριζοβουνίου.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει επί τη ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό Βατσουνιάς.

* * *

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τρίτη 19 Ιουλίου, το εσπέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό επί τη ιερά μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο της ενορίας του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης (άλσος Παπαράντζας).

* * *

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Τρίτη, το εσπέρας, θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Κερασέας.

Την Τετάρτη, το πρωί, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στο ιερό παρεκκλήσιο του Προφήτου Ηλιού Παπαράντζας.

Προηγούμενο άρθρο Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι με 17 συλλήψεις
Επόμενο άρθρο Τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσει η Κοινωφελής Εργασία στο Δήμο Καρδίτσας