Ειδήσεις

Προληπτικά μέτρα για τη λειτουργία του Δήμου Αργιθέας


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Λοίμωξη του COVID-19, ο Δήμος Αργιθέας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του ιού, παρακαλεί τους δημότες να μειώσουν στο ελάχιστο την προσέλευση τους στις υπηρεσίες του Δήμου για τις επόμενες ημέρες και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες. Η άσκοπη προσέλευση στο Δημαρχείο δεν ωφελεί κανέναν. Μόνο αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος, οι δημότες θα μπορούν να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του Δήμου και στα ΚΕΠ με φυσική παρουσία, τηρώντας πάντοτε απαρέγκλιτα τους ατομικούς κανόνες υγιεινής.

Από τη Δευτέρα 16/3/2020 και μέχρι νεωτέρας:

Α. Η εξυπηρέτηση των δημοτών στις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας το κεντρικό email: syzefxis@0597.syzefxis.gov.gr, προκειμένου να λαμβάνουν σχετικές οδηγίες για θέματα που τους απασχολούν.

Παράλληλα μπορούν για όλα τα τρέχοντα ζητήματα να απευθύνονται στα στελέχη της Δημοτικής αρχής.

Β. Για ζητήματα που δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή με άλλο εξ αποστάσεως τρόπο, οι υπηρεσίες θα εξυπηρετούν με προσωπικό ασφαλείας και μόνο κατόπιν τηλεφωνήματος καθημερινά και σε συγκεκριμένες ώρες.

Γ. Η υπηρεσία καθαριότητας, καθώς και το «Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι» θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων με το ισχύον καθεστώς.

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε η απολύμανση στο Δημαρχείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κλειστό τη Δευτέρα το ΚΕΠ του Δήμου Καρδίτσας