Προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας από τη Διοίκηση της ΝΑ Καρδίτσας


  Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ απηύθυνε αίτημα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Καρδίτσας για ενίσχυση της ομάδας με αγορά εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους Νομαρχιακούς Συμβούλους με δαπάνες της Νομαρχίας. Η απευθείας προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας από τη Νομαρχία όμως δεν είναι δυνατή για διαχειριστικούς λόγους και για το λόγο αυτό ο Νομάρχης, ο Πρόεδρος του ΝΑ, οι Αντινομάρχες, ο Γενικός Γραμματέας και ο Ειδικός Σύμβουλος προέβησαν στην προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας με δικά τους χρήματα.

Η προμήθεια των εισιτηρίων συνοδεύτηκε  από την παρακάτω επιστολή:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ                            

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Κουμουνδούρου 29

43100  ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τηλ.: 2441350102,3

URL:   www.karditsa.gr

                            

Καρδίτσα    6   Αυγούστου  2009

Αρ. πρωτ.  147

                               

ΠΡΟΣ:

ΠΑΕ  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ & ΒΑΛΒΗ 19

ΕΝΤΑΥΘΑ (431.00)

ΘΕΜΑ: Αγορά εισιτηρίων διαρκείας 

Σε συνέχεια σχετικού εγγράφου σας, προς το Νομαρχιακό Συμβούλιο Καρδίτσας, για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και τη διανομή τους στα  μέλη του, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Η απευθείας προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας με δαπάνες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την έμμεση οικονομική ενίσχυση της ομάδας δεν είναι δυνατή για διαχειριστικούς λόγους που έχουν σχέση με την έγκριση των δαπανών από τα ελεγκτικά όργανα του Δημοσίου.

Αντί αυτού για ηθικούς λόγους ως και για λόγους αμέριστης συμπάθειας προς τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΣΥΛΛΟΓΟ του Νομού μας αποφασίσαμε εμείς που απαρτίζουμε τη Διοίκηση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης να προμηθευθούμε ο καθένας για τον εαυτό του και με δικά του χρήματα από ένα εισιτήριο διαρκείας, στέλνοντας έτσι το μήνυμα  στους πολίτες του Νομού για την προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας και την ενίσχυση του Συλλόγου.

Ήδη έγινε προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας, μετά από αίτησή τους, από το Νομάρχη Φώτη Αλεξάκο, από τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βαγγέλη Κατσαρό, από τους Αντινομάρχες Βασίλη Νίκου, Γιώργο Παπάρα, Θάνο Τότσικα και  Ερμιόνη Βασιλού από το Γενικό Γραμματέα της Ν.Α. Αποστόλη Γκούβη και από τον Ειδικό Σύμβουλο Κώστα Φωτάκη.-         

                                                                   Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ

                                                                            

                                                                 Φώτης  Αλεξάκος

           

Προηγούμενο άρθρο Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Δρακότρυπα για την εκτροπή του Αχελώου
Επόμενο άρθρο Kυριακή 09-08-2009 ο 10ος Διάπλους Λίμνης N. Πλαστήρα