Προσθήκη κωδικών για την παραγωγή σακχαρότευτλων


Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καρδίτσας, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

Οι τευτλοπαραγωγοί, που έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαροτεύτλων», μετά την ένταξή τους, στη φάση της πληρωμής  και προκειμένου να τους καταβληθεί η ενίσχυση,  πρέπει τα προς ένταξη  αγροτεμάχια να έχουν στις Δηλώσεις ΟΣΔΕ των αντίστοιχων ετών εφαρμογής του Προγράμματος ,τον κωδικό παράλληλης Δράσης (0221).

Κατά συνέπεια οι εν λόγω  παραγωγοί πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

1. Για όσους παραγωγούς  έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης στην 1η πρόσκληση (1ο έτος εφαρμογής το 2012),για το 2ο έτος εφαρμογής (2013) η προσθήκη του κωδικού θα γίνει με σχετική  αίτηση στον ΟΠΕΚΕΠΕ  στην δήλωση ΟΣΔΕ του 2013.

2. Για όσους παραγωγούς  έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης στην 2η πρόσκληση (1ο έτος εφαρμογής το 2013),για το 2ο έτος εφαρμογής (2014) η προσθήκη του κωδικού γίνεται στη Δήλωση ΟΣΔΕ 2014 .

     Επισημαίνεται, ότι αγροτεμάχια που  πρόκειται  να ενταχθούν στο εν λόγω Πρόγραμμα χωρίς κωδικό παράλληλης δράσης, δεν θα πληρώνονται για το συγκεκριμένο έτος εφαρμογής.

 

Για  περισσότερες   πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καρδίτσας, στο τηλ.24413-55249 (Υπεύθυνη Γεωπόνος η κ. Βολιώτου)

Ο   Αναπλ. Προϊστάμενος

της Δ/νσης

Καρδίτσα 17-07-2014

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Β. ΚΩΣΤΗΣ

Γεωπόνος

Προηγούμενο άρθρο Βρέθηκε ο κλέφτης με το ποδήλατο που άρπαξε το σταυρό 76χρονης
Επόμενο άρθρο Ζεστό χρήμα στις τσέπες των παραγωγών από τον ΕΛΓΑ