Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο ΙΕΚ-ΣΕΚ Καρδίτσας


Από τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρόσκληση πρόσληψης εκπαιδευτικού προσωπικού για την απασχόληση εκπαιδευτών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)και στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) και Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ).

Οι υποψήφιοι προσκαλούνται να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά σε ειδικό πληροφοριακό σύστημα που παρέχεται στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ www.gsae.edu.gr και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ www.inedivim.gr στο σύνδεσμο http://iekteachers.sch.gr εντός αποκλειστικής προθεσμίας αρχομένης από την ανάρτηση της και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 17/10/2013 έως και το Σάββατο 19/10/2013. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω ηλεκτρονική μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή με fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.

Για την παροχή πληροφοριών και την υποβοήθησή σας μπορείτε να συμβουλεύεστε το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ειδικού πληροφοριακού συστήματος καθώς και να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2131311696 & 2131311635 & 2131311626. ή και στο ΙΕΚ Καρδίτσας.

Από τη Δ/νση του ΔΙΕΚ Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση στην Καρδίτσα για τους σεισμούς και τις φυσικές καταστροφές
Επόμενο άρθρο Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια Καρδίτσας