Προσπάθησαν να «ξηλώσουν» θερμοκήπιο αλλά έγιναν αντιληπτοί


Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στους Σοφάδες Καρδίτσας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 24, 25, 23 και 55 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, τρεις από τους δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, μετέβησαν σε εγκαταλειμμένο θερμοκήπιο, ιδιοκτησίας 63χρονου ημεδαπού και επιχείρησαν να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα, έγιναν όμως αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο, με το οποίο τους ανέμενε ο 55χρονος σε κοντινό σημείο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι τέσσερις δράστες.

Το φορτηγό αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό, βάρους ενός (1) κιλού περίπου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.

Προηγούμενο άρθρο Ενιαίος τύπος προστατευτικών διαχωριστικών για τα καταστήματα εστίασης
Επόμενο άρθρο Δύο συλλήψεις στους Σοφάδες για κατοχή κάνναβης