Ειδήσεις

Προσφορά Αγάπης από την Ενορία των Αγίων Αναργύρων


Μία πράξη αγάπης και προσφοράς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσαλιώτιδος “Άγιος Σεραφείμ”, από την Ενορία των Αγίων Αναργύρων Καρδίτσας, η οποία συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό τροφίμων και χρήματα, προκειμένου ενισχύσουν αυτές τις Άγιες Ημέρες το Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως και να δώσουν μία νότα χαράς στους Γέροντες του Ιδρύματος.

“Το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Τιμοθέου για όλους εσάς, μας έφερε εδώ σήμερα, ανέφερε ο π. Νικόλαος , προκειμένου κι εμείς να βοηθήσουμε στο ελάχιστο το Ίδρυμα”, “Ήρθαμε σήμερα να σκουπίσουμε τα δάκρυα και να φέρουμε χαμόγελα και γι’ αυτό ευχαριστούμε τον Δ/ντη κο Ιωάννη Σούφλα ο οποίος μας φιλοξενεί εδώ σήμερα”.

Η Εκδήλωση περιελάμβανε Δημοτικά τραγούδια και από την 25η Μαρτίου, τα οποία ερμήνευσαν ο κος Νεκτάριος Παπαγεωργίου στο κλαρίνο και ο Άρης Ντίνας στο Λαούτο και στο Τραγούδι, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν για ακόμη μία φορά στην πρόσκληση, και αφιλοκερδώς διέθεσαν την αγάπη τους στην διακονία του ανθρώπου.

Προηγούμενο άρθρο Πολυθεματικό Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσημάτων
Επόμενο άρθρο Νέα έργα 1,6 εκ. ευρώ για την Π.Ε. Καρδίτσας