Προτεραιότητα η εξυπηρέτηση των δημοτών


Τα νέα γραφεία των Δ/νσεων της Πολεοδομίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας που μεταστεγάστηκαν και λειτουργούν πλέον στο κτήριο της οδού Σαρανταπόρου 140, επισκέφθηκε την Τετάρτη 28/3, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλός.
Ο κ. Δήμαρχος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ.κ. Βασ. Ευαγγελακόπουλο και Αθ. Μπουραζάνη περιηγήθηκε στους εργασιακούς και βοηθητικούς χώρους του κτηρίου, συνομίλησε με τους υπαλλήλους που του μετέφεραν τις θετικές τους εντυπώσεις από το νέο εργασιακό τους περιβάλλον, ενώ ακολούθως προήδρευσε σε σύσκεψη με τους αντιδημάρχους, τους Δ/ντες των υπηρεσιών, κ.κ. Β. Ανυφαντή, Β. Βελεσιώτη και Β. Ελευθερίου και τον Ειδικό Σύμβουλο κ. Αντ. Κωνσταντέλλο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία τους.
Ο κ. Παπαλός υπογράμμισε ότι η μεταστέγαση των δύο υπηρεσιών στο νέο κτήριο, που παρέχει καλύτερες συνθήκες εργασίας στους υπαλλήλους, έχει ως βασικό στόχο τον καλύτερο συντονισμό και την αναβάθμιση της λειτουργίας τους προς όφελος τόσο του Δήμου, όσο και των δημοτών που συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες.
Ο κ. Δήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της εξυπηρέτησης των πολιτών, την οποία χαρακτήρισε ως βασική προτεραιότητα και επισήμανε την ανάγκη οι υπηρεσίες να δίνουν το συντομότερο δυνατόν απαντήσεις στα ερωτήματα- αιτήματά τους και να τηρείται πιστά από τους υπαλλήλους το ωράριο εργασίας.
Για τον καλύτερο συντονισμό του έργου των υπηρεσιών θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση συσκέψεις του Δημάρχου με τους Δ/ντες, οι οποίοι και θα συντάσσουν υπομνήματα, ώστε να  παρακολουθείται και να αξιολογείται συνεχώς η πορεία των θεμάτων με τα οποία ασχολείται κάθε υπηρεσία.
Ο κ. Παπαλός ζήτησε τέλος να δοθεί έμφαση στην καθαριότητα και την ασφάλεια των χώρων.
Κοινή ήταν η εκτίμηση ότι τα πρώτα δείγματα από τη λειτουργία των υπηρεσιών στο νέο χώρο είναι θετικά και η λειτουργία τους θα αναβαθμιστεί περαιτέρω μόλις αποκατασταθεί η τηλεφωνική σύνδεση και ολοκληρωθεί η τακτοποίηση των αρχείων τους.

Προηγούμενο άρθρο Από Πέμπτη 29/3 εώς Τετάρτη 4/4 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο «Όχι» στην ανεξέλεγκτη απόρριψη χόρτων και κλαδιών