Προχωρούν τα έργα του 1ου Λυκείου και του 18ου Δημοτικού σχολείου – Επίσκεψη Βασίλη Τσιάκου στις δύο εργολαβίες


 Τα έργα της ανέγερσης νέου κτιρίων για τη στέγαση του 1ου Λυκείου και του 18ου Δημοτικού, επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ Βασίλης Τσιάκος. Ο κ Τσιάκος συνομίλησε με τους εργολάβους και ενημερώθηκε για την πορεία τους. Όπως διαπίστωσε, οι εργασίες προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Αξίζει να υπογραμμίσουμε, πως ο κ Τσιάκος ζήτησε  από τους εργολάβους να προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς τις εργασίες, ώστε να απορροφηθούν το συντομότερο δυνατό οι πιστώσεις που προβλέπονται για την κατασκευή τους και οι οποίες προέρχονται από το ΕΣΠΑ.

 Όπως δήλωσε στη συνέχεια ο κ Τσιάκος είναι κεντρική επιλογή της αιρετής περιφέρειας, όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Περιφερειάρχης κ Κων/νος Αγοραστός, η όσο το δυνατόν ταχύτερη απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ, καθώς αποτελούν σημαντική ευκαιρία για την εκτέλεση έργων, απολύτως απαραίτητων για όλη την περιοχή μας, ενώ συνεισφέρουν σημαντικά και στην τοπική οικονομία.

Αξίζει να προσθέσουμε πως σε ότι αφορά τα έργα του 1ου Λυκείου και του 18ου  Δημοτικού, με την ολοκλήρωση τους, θα βοηθήσουν σημαντικά στην επίλυση του κτιριακού προβλήματος, που αντιμετωπίζουν οι αντίστοιχες σχολικές μονάδες.

Προηγούμενο άρθρο Ενστάσεις Κ. Αγοραστού για το νέο καθεστώς αδειοδότησης των αρδευτικών γεωτρήσεων
Επόμενο άρθρο Νίκος Σαλαγιάννης: Δεν υπάρχει θέμα μείωσης των αγροτικών συντάξεων