Προϊόντα και υπηρεσίες του Δικτύου Ανταλλαγών και αλληλεγγύης


Ο αριθμός των μελών του Δικτύου Ανταλλαγών και αλληλεγγύης διαρκώς αυξάνεται και μαζί αυξάνεται και εμπλουτίζεται και ο κατάλογος των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια από αυτά: Ντομάτες, φασολάκια, πιπεριές, αγγουράκια, μέλι, βασιλικός πολτός, μελισσοκομικές κηρήθρες, φακές, τσίπουρο, παλαιά περιοδικά, φωτογραφική μηχανή, γεωπονικές συμβουλές, ηλεκτρολογικές εργασίες, ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά του δημοτικού, κούρεμα σε γνωστό κομμωτήριο, κόψιμο-καταστροφή χορταριών, μαγειρική κατ΄οίκον, μαθήματα χημείας, βιολογίας, φυσικής, αγγλικής και ρουμάνικης γλώσσας, μεταφράσεις στην αγγλική γλώσσα, μεταποίηση και επιδιόρθωση ρούχων, όργωμα-φρεζάρισμα κήπων, παραχώρηση αγροτεμαχίου για καλλιέργεια κήπου, παραχώρηση κοινωνικών βιολογικών κήπων, συνεδρία δημιουργικής αναπαράστασης, συνεδρία ρεφλεξολογίας, φροντίδα μικρών παιδιών κ.λ.π.

Μπορεί οι πιέσεις της υπάρχουσας σύγχρονης πραγματικότητας να είναι μεγάλες, όμως μεγάλο είναι και το θάρρος και το σθένος μας, μεγάλη είναι και η ενέργεια, η συνέπεια και η έμπνευσή μας.

Μπορεί η τσέπη μας να έχει μια έλλειψη σε ΕΥΡΩ, αλλά υπάρχουν αρκετά ΑΛ.Μ.Α. που θα παραμείνουν στην τοπική μας κοινωνία βοηθώντας τον καθένα να καλύψει τις ανάγκες του.

Κάθε Πέμπτη 7-9 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΑΝΚΑ, Μεγ. Αλεξάνδρου 34, στο δεύτερο όροφο, θα γίνονται εγγραφές και ενημέρωση.

Η ιστοσελίδα του Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης είναι: www.oikosfaira.gr/alma

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976705297 – 2441028892 – 6979914084 – 2441075051 – 6947034754

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Πέντε προτεραιότητες για την Εθνική Ανασυγκρότηση»
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ