Πρωινό ιατρείο ψυχολόγων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας


Στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λειτουργεί πρωινό Εξωτερικό Ιατρείο Ψυχολόγων που παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και παιδιά με συναισθηματικές δυσκολίες και διαταραχές όπως: κατάθλιψη, άγχος, κρίσεις πανικού, τάσεις αυτοκτονίας, πένθος, ψυχοσωματικά προβλήματα (υπέρταση, καρδιαγγειακά νοσήματα), αυτοάνοσα νοσήματα, φοβίες, διαταραγμένες κοινωνικές-επαγγελματικές–οικογενειακές σχέσεις. Το εξωτερικό ιατρείο λειτουργεί τις ακόλουθες ημέρες: Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή. Όσοι ενδιαφέρονται για ραντεβού μπορούν να καλούν στο 1535 (αστική χρέωση). Για άλλες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο 24413-51235 κατά τις παραπάνω ημέρες στις ώρες 8.00-14.00.
Επίσης στο Κ.Υ. Παλαμά λειτουργεί κάθε 2 εβδομάδες πρωινό εξωτερικό ιατρείο ψυχολόγου κατόπιν συνεννόησης με την κοινωνική υπηρεσία του Κ.Υ
Στο νοσοκομείο λειτουργεί επίσης Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας στο οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για πληροφόρηση και κατευθύνσεις σε θέματα που προκύπτουν από τη νοσηλεία ή γενικά την εξυπηρέτηση σας από το νοσοκομείο ή για σχετικές υπηρεσίες (χωρίς ραντεβού).
Το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας συνίσταται στη διερεύνηση, διάγνωση, αξιολόγηση και αντιμετώπιση των ψυχοκοινωνικών αναγκών που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και το περιβάλλον τους. Εξυπηρετεί όλες τις κλινικές του Νοσοκομείου και τα εξωτερικά ιατρεία. Η κοινωνική υπηρεσία λειτουργεί τα πρωινά όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24413-51517 στις ώρες 8.00-14.00.

 

Προηγούμενο άρθρο Μέχρι 18 Σεπτέμβρη οι εγγραφές στο ΔΩΚ
Επόμενο άρθρο Γενική συνέλευση των σαλιγκαροτρόφων στα Γεφύρια Καρδίτσας