Πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης


Τη Δευτέρα 2/1 στις 11.30 π.μ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χριστούγεννα 2011- Πρωτοχρονιά 2012» και του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας

 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις  που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με το Δ.Ο.Π.Α.Κ., τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ., τα Εργαστήρια Τέχνης, την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας, το Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας, το Δίκτυο Τροφίμων και Ποτών, τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών, τον Ιππικό Σύλλογο Καρδίτσας «Ν. Πλαστήρας» και την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων

Τη Δευτέρα 2/1, στις 11.30 π.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας πραγματοποιείται συναυλία με τους καθηγητές και τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Καρδίτσας  – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης. Θα εμφανιστούν:

– Η Ορχήστρα και Χορωδία Ελαφράς Μουσικής του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Πέτρου Τσιμπερόπουλου σε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο.

– Η Ορχήστρα Έντεχνης Μουσικής του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Σεραφείμ Παπαδόπουλου σε έργα γνωστών Ελλήνων συνθετών. Συμμετέχει ο Ανδρέας Μπέρδος.

– Ο διπλωματούχος καθηγητής σαξοφώνου του Ωδείου Αντώνης Ντόντος αυτοσχεδιάζει και ερμηνεύει διεθνείς επιτυχίες.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Δημάρχου Καρδίτσας στο Νοσοκομείο
Επόμενο άρθρο Με απεργίες ξεκινά η νέα χρονιά στο χώρο της Υγείας