Ειδήσεις

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου


Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες, χρονιά ύφεσης και οικονομικών δυσχερειών. Μια χρονιά που μας δυσκόλεψε, μας απογοήτευσε, μας στεναχώρησε.

Τα πολλά προβλήματα που έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη κρίση είναι ορατά σε όλους μας.

Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές δοκιμάζονται οι αντοχές όλων μας κάτω απ το βάρος των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Η Δημοτική Αρχή, παρά τα προβλήματα, που όλοι βιώνουμε, παρά τις καθημερινές δυσκολίες, αγωνίζεται αταλάντευτα και με όσες δυνάμεις διαθέτει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, πλάι στον πολίτη και ειδικά δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο, συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε πάνω απ΄ όλα την συνοχή της κοινωνίας μας αλώβητη.

Το 2016 φεύγει. Όμως, κάθε τέλος, επιφυλάσσει μια καινούργια αρχή, η οποία, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει, ενέχει την προσδοκία του καινούργιου, την υπόσχεση για κάτι καλύτερο για εμάς, τον τόπο μας, τα παιδιά μας.

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, μαζί θα αναζητήσουμε την ελπίδα, ως αντίδοτο στην κρίση. Θα επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας, για να προχωρήσουμε μπροστά.

Αλλάζουμε χρόνο, γυρίζουμε σελίδα, με υπευθυνότητα, αισιοδοξία, νέες ιδέες και προτάσεις, μα πάνω από όλα αγάπη στον συνάνθρωπό μας.

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, ας σταθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, από σοβαρά οικογενειακά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Η αλληλεγγύη και η προσφορά που απλόχερα χαρίζουν οι Έλληνες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Όλοι μαζί ενωμένοι, να αφουγκραστούμε ο ένας τον άλλον, να αντιμετωπίσουμε μαζί τις αγωνίες μας, να κάνουμε ότι μπορούμε για τους συμπολίτες μας, να συμμετέχουμε στον κοινό αγώνα για τον τόπο μας.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους συνδημότες μου, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία και δύναμη. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις καθημερινές δυσκολίες που βιώνουμε.

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχές από τον Ορέστη Ψαχούλα, εντεταλμένο σύμβουλο εμπορίου-ανάπτυξης-απασχόλησης
Επόμενο άρθρο Η ΝΟ.Δ.Ε. Καρδίτσας επισκέφτηκε το Γηροκομείο