Ειδήσεις

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα


Η αρχή κάθε νέου έτους είναι μια καλή ευκαιρία για απολογισμό του χρόνου που φεύγει και παράλληλα, για οριοθέτηση νέων στόχων, για καινούργια ξεκινήματα για νέα όνειρα και ευοίωνες προοπτικές.

Να κρατήσουμε τα σωστά, να εντοπίσουμε τα λάθη ώστε να μην επαναληφθούν, να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις  και να καταδικάσουμε λόγια, πράξεις και αποφάσεις, που πλήγωσαν, που στοίχισαν, που μας γύρισαν πίσω.

Το 2016 θα καταγραφεί  σαν χρονιά γενικευμένης εθνικής κατάθλιψης, εξάρθρωσης της μεσαίας τάξης, φτωχοποίησης των Ελλήνων.

Χρονιά  αναζωπύρωσης εθνικών κινδύνων και αμφισβητήσεων, πρωτόγνωρα στη νεότερη ιστορία της χώρας.

Οι προβλέψεις για το 2017, κάθε άλλο παρά ευοίωνες είναι.  Η όγδοη χρονιά της κρίσης, με τις αντοχές του λαού απολύτως εξαντλημένες, το 4ο μνημόνιο προ των πυλών, με αναταράξεις στη γύρω περιοχή και ασταθή περιβάλλον στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Γι’ αυτό είναι καίρια η χρονική στιγμή για την πορεία της χώρας μας.

Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε έστω και στο παραπέντε, των εθνικών ή οικονομικών καταστροφών, να ομοψυχήσουμε και να γυρίσουμε το τιμόνι.

Η ανατολή του νέου έτους, είναι η καλύτερη αφετηρία, για να αντιδράσουμε, να κοιτάξουμε με αποφασιστικότητα  μπροστά και να απελευθερωθούμε από τη γάγγραινα του λαϊκισμού και τις αριστερές ιδεοληψίες,  που φέρνουν μόνο φτώχεια, μιζέρια, ανασφάλεια και κινδύνους.

Γνωρίσαμε όλοι πλέον το πραγματικό πρόσωπο και την υποκρισία της αριστεράς.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, να βρούμε τη δύναμη που χρειάζεται, να παραμερίσουμε όσους καταστρέφουν την όμορφη πατρίδα μας, στέκονται εμπόδιο στη ζωή μας και στο μέλλον των παιδιών μας.

Να στηριχθούμε και να αγκαλιάσουμε τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις, που πιστεύουν  στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην κοινωνική συνοχή, στις ίσες ευκαιρίες για όλους, στις δημιουργικές  και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, στους άξιους και τις αξίες.

Σ΄ αυτούς που πιστεύουν στην υγιή οικονομία της αγοράς, στη  παραγωγή νέου πλούτου και διέπονται από πατριωτισμό.

Στις πολιτικές δυνάμεις, που το εθνικό συμφέρον, το βάζουν πάνω και πρώτα απ’ όλα. Που θα αποκαταστήσουν την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια στη χώρα μας, τοποθετώντας την στη θέση που δικαιούται στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Το οφείλουμε στη νέα γενιά, αλλά και στους προγόνους μας.

Εύχομαι το 2017 να είναι χρονιά εθνικής ανάτασης, χρονιά προσωπικής και οικογενειακής ευτυχίας, δημιουργίας και προόδου, χρονιά ελπιδοφόρα και νέα αρχή για την πατρίδα μας.

Καλή Χρονιά.   Χρόνια Πολλά!

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Προέδρου της ΕΝ.ΠΕ., Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το 2017
Επόμενο άρθρο Τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν το 2016 - Ετήσια ανασκόπηση