Ειδήσεις

Πρόγραμμα Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2017, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου και ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας.

Ακολούθως και ώρα 12:00΄μ. θα διανείμει τα δέματα αγάπης στο Σπίτι Αγάπης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου ώρα 8:00΄π.μ., θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Δώρων στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Καλλιφωνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον ως άνω Ιερό μας Μητροπολιτικό Ναό.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βλοχού.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρούμ Παλαμά.

Την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου και ώρα 7:00΄μ.μ., θα τελέσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Δ.Δ. Μεταμορφώσεως Παλαμά.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κ.Α.Μ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Βραδιά κλασικής μουσικής στο φουαγιέ του Αρχαιολογικού Μουσείου