Ειδήσεις

Πρόγραμμα Θερινού Κινηματογράφου Καρδίτσας


 Από την Πέμπτη 28 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 το πρόγραμμα του Θερινού Κινηματογράφου Καρδίτσας θα έχει ως εξής:

 ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΥΚΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)

SHEEP AND WOLVES (GR)

Συνοπτικές πληροφορίες

Σκηνοθεσία: ΑΝΤΡΕΪ ΓΚΑΛΑΤ
Σενάριο: ΑΝΤΡΕΪ ΓΚΑΛΑΤ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΥ , ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ
Διάρκεια: 85 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΡΩΣΣΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Περίληψη

Σε μια μαγική χώρα κάπου μακριά, σε ένα όμορφο χωριό που μοιάζει με ζωγραφιά ζουν ανέμελα ένα κοπάδι πρόβατα. Η ειδυλλιακή ζωή τους διακόπτεται όταν μια αγέλη λύκων έρχεται να κατασκηνώσει δίπλα στην ρεματιά τους. Σύμφωνα με αρχαίες παραδόσεις ο αρχηγός τους πρόκειται να αποσυρθεί και ο διάδοχός του θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι άξιος εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του. Όταν ο δυνατός και πάντα ετοιμοπόλεμος Ραγκλαρ βγαίνει μπροστά, ο μόνος που τολμά να σταθεί απέναντι του είναι ο Γκρέι, ένας αξιαγάπητος αλλά αδέξιος νεαρός λύκος. Για να γίνει αρχηγός και να κερδίσει πίσω την καρδιά της Μπιάνκα, ο Γκρέι πηγαίνει στο δάσος όπου ανακαλύπτει μια κατασκήνωση από τσιγγάνους κουνέλια. Η Μάμι, το κουνέλι μέντιουμ του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και ο Γκρέι το πίνει και επιστρέφει στο λημέρι των λύκων, για να ανακαλύψει πως έχει μεταμορφωθεί σε …κριάρι! Μία όμορφη ιστορία γεμάτη δράση, χιούμορ και πολλά μηνύματα για την διαφορετικότητα και το να μην κρίνεται κάποιος από την εμφάνιση του!

 

Ώρες προβολής: καθημερινά  στις 20:50

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 8

OCEAN’S 8

Συνοπτικές πληροφορίες

Σκηνοθεσία: ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ
Σενάριο: ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ
Ηθοποιοί: ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΟΥΛΟΚ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΜΙΝΤΙ ΚΑΛΙΝΓΚ
Διάρκεια: 110 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Περίληψη

Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες … Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ). Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ). Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια – διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

  Ώρες προβολής: καθημερινά  στις 22:30

 

Γενική είσοδος  -7.5 €

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι-Πολύτεκνοι- Τρίτεκνοι – 6 €

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες 2D ή 3D.

 

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του Κώστα Τσιάρα για την εκδημία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου
Επόμενο άρθρο Δεδομένα για μένα: Τι κάνω κάθε μέρα;