Ειδήσεις

Πρόγραμμα Θερινού Κινηματογράφου Καρδίτσας


Από την Πέμπτη 26 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 1η Αυγούστου το πρόγραμμα του Θερινού Κινηματογράφου Καρδίτσας έχει ως εξής:

MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN

Συνοπτικες πληροφοριες

Σκηνοθεσία: ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ
Σενάριο: ΟΛ ΠΑΡΚΕΡ
Ηθοποιοί: ΑΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΣΕΡ, ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΤΖΟΥΛΙ ΓΟΥΟΛΤΕΡΣ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΜΠΑΡΑΝΣΚΙ, ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΟΥΠΕΡ, ΑΜΑΝΤΑ ΣΕΪΦΡΙΝΤ, ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ
Διάρκεια: 114 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: ΚΟΜΕΝΤΙ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Περιληψη

Όλο το λαμπερό καστ της πρώτης ταινίας μαζί με νέα, ταλαντούχα παιδιά, έρχονται με ορμή να μας συγκινήσουν, να μας κάνουν να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ονειρευτούμε! Στο νησί Καλοκαίρι, η Σόφι (Αμάντα Σέιφριντ), η κόρη της Ντόνα (Μέριλ Στριπ), αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στο ξενοδοχείο και οι θρυλικές «Dynamos» μάς ταξιδεύουν σε παρόν και παρελθόν μέσα από τα πολυαγαπημένα τραγούδια των ΑΒΒΑ!

Ωρες προβολης :   καθημερινά  στις 20:50

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

Συνοπτικες πληροφοριες

Σκηνοθεσία: ΧΟΥΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΑΓΙΟΝΑ
Σενάριο: ΚΟΛΙΝ ΤΡΕΒΟΡΟΟΥ
Ηθοποιοί: ΜΠΡΑΙΣ ΝΤΑΛΑΣ ΧΑΟΥΑΡΝΤ, ΤΟΜΠΙ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΚΡΙΣ ΠΡΑΤ, ΤΖΕΦ ΓΚΟΛΝΤΜΠΛΟΥΜ, ΤΖΕΪΜΣ ΚΡΟΜΓΟΥΕΛ
Διάρκεια: 128 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

1Περιληψη

Έχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους. Η νήσος Νούμπλαρ έχει τώρα εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Όταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Όουεν (Κρις Πρατ) και η Κλερ (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ) ηγούνται μιας προσπάθειας να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από το επερχόμενο καταστροφικό συμβάν. Ο Όουεν θέλει να βρει την Μπλε, την επικεφαλής ράπτορα, που ακόμα αγνοείται στην άγρια φύση, και η Κλερ έχει αποκτήσει σεβασμό για αυτά τα πλάσματα, βάζοντας σκοπό της ζωής της να τα σώσει. Φτάνοντας στο νησί κι ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, η σταυροφορία διάσωσης αποκαλύπτεται πως συνιστά μια συνωμοσία που απειλεί να οδηγήσει τον πλανήτη μας πίσω στους προϊστορικούς χρόνους. Γεμάτη περιπέτεια, συγκίνηση κι εκπλήξεις, όπως κάθε ταινία που ανήκει σε μια από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του κινηματογράφου, αυτό το ολοκαίνουργιο κινηματογραφικό γεγονός μάς φέρνει πίσω μερικούς από τους πλέον αγαπημένους ήρωες και δεινοσαύρους, αλλά και νέα, ακόμα πιο εντυπωσιακά και τρομακτικά είδη. Καλωσορίσατε στο Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε.

Ωρες προβολης:   καθημερινά  στις 23:00

Γενική είσοδος  -7.5 €

Παιδιά έως 12ετών – Φοιτητές – Α.Μ.Ε.Α. – Άνεργοι- 6 €

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κάθε Πέμπτη Γενική είσοδος 5 € για όλες τις ταινίες 2D ή 3D.

 

Προηγούμενο άρθρο Κρίσεις και προτάσεις για τη νέα αρχιτεκτονική του Παν/μίου Θεσσαλίας - Του Δρ. Παναγιώτη Γούλα
Επόμενο άρθρο Η ΠΕΔ Θεσσαλίας συμπαραστέκεται στους πυρόπληκτους