Ειδήσεις

Πρόγραμμα Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 8:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό, επί τη ιερά μνήμη του αγίου ενδόξου μάρτυρος Φανουρίου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου (παρεκκλήσιο Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου) Μάρκου.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Αργιθέας.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καρύτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό, επί τη ιερά μνήμη της αποτομής της τιμίας κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Παληουρίου.

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Πρόδρομο Καρδίτσης, όπου και θα προβεί στην εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου π. Κωνσταντίνου Γιολδάση.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 26 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου (παρεκκλήσιο Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής) Σοφάδων.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου (παρεκκλήσιο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής) Καρδίτσης.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Μορφοβουνίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στον Πρόδρομο Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο 3ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μήνυμα της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών