Ειδήσεις

Πρόγραμμα του ΓΕΛ Προαστίου για την οδική ασφάλεια


Τον περασμένο Νοέμβριο ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλεια «ΙΟ.ΑΣ. Π. Μυλωνάς» διοργάνωσε στους χώρους του 1ου ΕΠΑΛ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας βιωματικό πρόγραμμα για τους μαθητές της Β Λυκείου με θέμα την οδική ασφάλεια.

Παρότι το πρόγραμμα απευθυνόταν αποκλειστικά στους μαθητές της Β΄ Λυκείου των σχολείων του Δήμου Καρδίτσας, το σχολείο μας – ύστερα από αίτημα της σχολικής μας κοινότητας – έγινε κατ΄εξαίρεσιν δεκτό. Έτσι οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία μέσω της βιωματικής μάθησης να ευαισθητοποιηθούν στο ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι το πρόγραμμα αυτό πρόκειται να συνεχισθεί και την επόμενη σχολική χρονιά 2018-2019 με τη συνεργασία των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά. Το σχολείο μας χαιρετίζει και επικροτεί αυτή την πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να προστατέψει τους νεαρούς μαθητές. Για άλλη μια φορά συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους Δημάρχους Καρδίτσας και Παλαμά και τους συνεργάτες τους, καθώς και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας που στηρίζει τόσο σημαντικές πρωτοβουλίες.

Προηγούμενο άρθρο Ενημέρωση της Πρωτοβάθμιας για τις αποσπάσεις
Επόμενο άρθρο Ο Δ. Παλαμά προς τους χρήστες παρόχθιων αρδευτικών αντλιοστασίων