Πρόσκληση από την Α.Δ. Καρδίτσας για κατάθεση προσφορών προμήθειας ελαστικών επισώτρων


Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες  που  εδρεύουν στον Νομό  Καρδίτσας  και  επιθυμούν  να  συνεργαστούν  με  την Διεύθυνση  Αστυνομίας Καρδίτσας, για την προμήθεια ελαστικών επισώτρων (μάρκας GOOD YEAR – MICHELIN – TOYO – PIRELLI – BRIDGESTON-METZELER), τα οποία θα προμηθευτούμε τμηματικά, για τις  ανάγκες του στόλου των υπηρεσιακών οχημάτων της Διεύθυνσης  Αστυνομίας Καρδίτσας και του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας (περιπολικά,  τζιπ,  μοτοσικλέτες, λεωφορεία, γερανός, φορτηγό, όχημα μεταγωγών), να  προσκομίσουν στην Υπηρεσία μας, σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στον 1ο όροφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, στο γραφείο της διαχείρισης, μέχρι  και  την   Πέμπτη  05 Μαρτίου 2015 ώρα 10:00, έγγραφη αναλυτική  προσφορά τους, ολοκληρωμένο κλειστό σφραγισμένο φάκελο προσφοράς, χωριστά  κατά  μάρκα  και  τύπους (τιμές  ανά  ελαστικό,  μάρκα,  τύπος, διαστάσεις),  συμφωνά με το συνημμένο υπόδειγμα Α. Εκτός της οικονομικής προσφοράς, στον φάκελο θα εμπεριέχονται, επί ποινή αποκλεισμού: Βεβαίωση Φορολογικής Ενημερότητας με την ένδειξη: << ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ >>,  Βεβαίωση και μη οφειλής  ‘’Ασφαλιστικής Ενημερότητας ’’, (οι οποίες να είναι πρωτότυπες και να ισχύουν την ημερομηνία κατάθεσης της προσφοράς), η  άδεια  ίδρυσης  και  λειτουργίας  της  επιχείρησης και η  άδεια  νομιμότητας  της  εργασίας (Άδεια τεχνίτη τροχών οχημάτων – μοτ-των). Τα ανωτέρω θα ελεγχθούν, αξιολογηθούν  και θα επιλεγεί  εξ’  αυτών  εκείνη  που  εγγυάται  την  άριστη  ποιότητα,  με  πρώτο  και  μοναδικό  κριτήριο  την  προσφορά  τής  συμφερότερης – φθηνότερης  τιμής  και  με  τις  παρακάτω  επιπλέον  προϋποθέσεις:

α) Τα  ελαστικά πρέπει να  είναι  ολοκαίνουργια.  Να  φέρουν  εγχάρακτη  ημερομηνία  παραγωγής  του  εργοστασίου  το  πολύ  έξι  <6>  μήνες πριν την παράδοσή τους στην υπηρεσία μας.  Να  είναι  αυθεντικά – γνήσια.  Να  μην  προέρχονται  από  αναγόμωση. Να έχουν αντοχή ανάλογης της ανώτατης ταχύτητας των οχημάτων. Τα ελαστικά που είναι κατασκευασμένα από νάιλον αποκλείονται.

β) Τα ελαστικά πρέπει να έχουν έγκριση καταλληλότητας σύμφωνα με τον κοινοτικό κανονισμό και την ελληνική νομοθεσία, να αναγράφεται σε αυτά η έγκριση [Ε], η χώρα έγκρισης και ο αριθμός αναγνώρισης της Ε.Ε.

γ) Στο πλευρικό τοίχωμα των ελαστικών επισώτρων πρέπει να υπάρχουν σε ανάγλυφη μορφή οι προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία και την ETRTO επισημάνσεις, οι οποίες πρέπει να αποτυπώνονται στα ελαστικά κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

δ) Όσον αφορά στις μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούν αεροθαλάμους, τα ελαστικά επίσωτρα να είναι εγκεκριμένα για αεροθαλάμους (ΤΤ), και οι αεροθάλαμοι που θα χρησιμοποιηθούν να είναι εγκεκριμένοι και να καλύπτουν τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

ε) Στην  τιμή  να  συμπεριλαμβάνεται  η τοποθέτηση τους, η  ζυγοστάθμιση και η επισκευή των ελαστικών επισώτρων όλων των οχημάτων της  Διεύθυνσης  Αστυνομίας Καρδίτσας για το έτος 2015. Τα παραπάνω να γίνονται  στην έδρα της επιχείρησης του προμηθευτή.

     στ) Επίσης στην τιμή να συμπεριλαμβάνεται η ευθυγράμμιση των ελαστικών επισώτρων όλων των οχημάτων της  Διεύθυνσης  Αστυνομίας Καρδίτσας για το έτος 2015.

– Η προμήθεια των ελαστικών θα γίνει τμηματικά σύμφωνα με τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας και του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας και μέχρι εξαντλήσεως του εγκεκριμένου ποσού ή έως την 31/12/2015.

– Οι υποβαλλόμενες προσφορές, ισχύουν και δεσμεύουν τους προσφέροντες μέχρι το πέρας των προμηθειών (εξαντλήσεως του εγκεκριμένου ποσού ή έως την 31/12/2015).

–  Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερομένου, απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

– Στην προσφορά να δηλώνεται συγκεκριμένα η τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου και του  ισχύοντος Φ.Π.Α., για κάθε ένα (1) ελαστικό (μονάδα, και όχι  τετράδα), που  εμπορεύονται,  διαθέτουν  και  προσφέρουν, εκ των ελαστικών που αναφέρονται στο συνημμένο υπόδειγμα Α.

– Η αξιολόγηση όλων μαζί των προσφορών θα γίνει από τριμελή επιτροπή, που έχει ορισθεί για την προμήθεια,  που θα λάβει χώρα την  Πέμπτη  05 Μαρτίου 2015 ώρα 10:30’ στην αίθουσα διαλέξεων στον ημιώροφο της Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας 2ο χλμ Π.Ο. Καρδίτσας – Τρικάλων, Καρδίτσα.

– Οι προσφορές που θα κατατεθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα είναι εκπρόθεσμες, και θα επιστρέφονται χωρίς να αξιολογηθούν από την υπηρεσία μας.

– Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των έντεκα χιλιάδων ΕΥΡΩ (11.00,00 €), συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων και Φ.Π.Α. 23%.

        Ο προμηθευτής βαρύνεται με κρατήσεις 5,54%  (Μ.Τ.Σ.  2,72%,  Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. / Τ.Π.Α.Σ  (πρώην  Τ.Α.Α.Σ.)  2,72%, Ενιαία Ανεξάρτητή Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων 0,10 %),  2%  επί  των  κρατήσεων  που αφορούν τα ασφαλιστικά ταμεία ΕΛ.ΑΣ για τέλη χαρτοσήμου,  και  20% υπέρ  Ο.Γ.Α. επί  του  χαρτοσήμου αυτού, 3% επί της κράτησης που αφορά την Ενιαία Ανεξάρτητή Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων για τέλη χαρτοσήμου και 20% εισφορά υπέρ  Ο.Γ.Α επί του χαρτοσήμου αυτού. Επίσης  θα  παρακρατείται  φόρος  εισοδήματος  4%  για  την  προμήθεια  υλικών .

  Ο προμηθευτής βαρύνεται με την χαρτοσήμανση της σύμβασης.

  Η πληρωμή του προμηθευτή θα γίνει μετρητοίς, αφού αφαιρεθούν οι νόμιμες κρατήσεις, από την Πάγια Προκαταβολή της Υπηρεσίας μας, μετά την προσκόμιση των νόμιμων δικαιολογητικών  (τιμολόγιο-δελτίο αποστολής, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα) και εντός εξήντα (60) ημερών από την παραλαβή από την Υπηρεσία μας του σχετικού τιμολογίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 6 της υποπαραγράφου Ζ5 του Ν.4152/2013.

-Όλα, χωρίς καμία εξαίρεση, τα παραπάνω καθορισθέντα στοιχεία και προϋποθέσεις, πρέπει ρητά και συνολικά να αναγράφονται και αναλύονται στην έγγραφη προσφορά των ενδιαφερομένων.

-Η υπηρεσία μας διατηρεί το δικαίωμα, να αναστείλει ή να ακυρώσει την εξέλιξη ή και την εκτέλεση της παρούσης διαδικασίας, ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε νόμιμο λόγο.

-Εάν ο προμηθευτής που θα επιλεγεί ακυρώσει ή δεν τηρήσει επακριβώς την υπογραφείσα σύμβαση, υφίσταται τις νόμιμές κυρώσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 118/2007.

Τηλ.  επικοινωνίας:  2441 0 80207 , ώρες: 08:00-14:00,   FAX:  2441 0 71111.

 

 

 

Ο  Διευθυντής

 

 

Βασίλειος  Φ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

Αστυνομικός  Διευθυντής

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο μητροπολίτης κ. Τιμόθεος στο ΚΔΑΠ Ρευματιάς
Επόμενο άρθρο Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "HOLIDAY & SPA EXPO" στη Σόφια η Περιφέρεια Θεσσαλίας