«Πρόσκληση Δ/ντών και Προϊσταμένων Δημοτικών Σχολείων σε Ημερίδα »


 Στα πλαίσια του «Σχεδίου Ενεργειών Αγωγής Υγείας για την προστασία από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου (WNV)», του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) και σε συνέχεια των ενημερωτικών Ημερίδων με ανάλογο θέμα, που υλοποιήθηκαν στις 11 Απριλίου 2011 σε συνεργασία με την 3η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδας (ΥΠΕ) και στις 9 Μαΐου 2011 σε συνεργασία με την 5η ΥΠΕ προς τους αρμόδιους φορείς, σας ενημερώνουμε για την υλοποίηση Ημερίδας του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ν. Καρδίτσας, Γραφείο Αγωγής Υγείας.

 Θεματικές της Ημερίδας αποτελούν τα ακόλουθα:

  • 1. «Πυρετός από τον ιό του Δυτικού Νείλου (West Nile Virus)» και η
  • 2. «Προστασία από τα κουνούπια» και σκοπό της έχει:
  • Την ενημέρωση του εκπαιδευτικού που έχει επιλεγεί από κάθε σχολική μονάδα σε θέματα που αφορούν την προστασία από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου.
  • Την ενημέρωση των εκπαιδευτικών για ενέργειες ενημέρωσης των συλλόγων διδασκόντων, των μαθητών και των κηδεμόνων τους.
  • Τη διαδικτύωση και τη γνωριμία με το υγειονομικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας του Νομού μας που θα βοηθήσει στις δράσεις ενημέρωσης.

Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν όλοι οι Διευθυντές και Προϊστάμενοι των Δημοτικών Σχολείων του Νομού, μεριμνώντας για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, και μόνο σε περίπτωση κολλήματός τους θα αναπληρωθούν από τον υποδιευθυντή ή άλλο εκπαιδευτικό της σχολικής μονάδας.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25/5/2011, από τις 12.00 έως τι; 14.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας (Κουμουνδούρου 108, ΤΚ 43100, Καρδίτσα) και σύμφωνα, με τον προγραμματισμό ενεργειών, σας ενημερώνουμε για την ημερομηνία επίσκεψης του κλιμακίου επιστημόνων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στην Περιφέρειά μας:

 Πρόγραμμα Υλοποίησης Δράσης

Ημερομηνία

Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης

Ανθρώπινο Δυναμικό ΚΕΕΛΠΝΟ

26.5.11

Μαγνησίας

Γκόμα –  Δελλής – Φιλίππου

25.5.11

Λάρισας

Μυλωνά –  Φερεντίνος – Κανταρτζή

26.5.11

Τρικάλων

Γκόμα – Δελλής – Κανταρτζή

25.5.11

Καρδίτσας

Μυλωνά – Φερεντίνος – Φιλίππου

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

 

Η Δ/ντρια Π/θμιας Εκπ/σης

                                                                                             Ν. Καρδίτσας

 

 

                                                                                                     Μητσιάδη Ευθυμία

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Δασοπονίας & ΔΦΠ (Καρδίτσα) ενάντια στην υποβάθμιση του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Απαιτείται άδεια του Δήμου για κατάληψη πεζοδρομίων με οικοδομικά υλικά