Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Α.Δ. Καρδίτσας για την προμήθεια υγρών καυσίμων


Για την προμήθεια, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, υγρών καυσίμων από το ελεύθερο εμπόριο, ήτοι βενζίνης αμόλυβδης, για την κάλυψη των αναγκών του υπηρεσιακού πρατηρίου υγρών καυσίμων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας.

1) Παρακαλούνται οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να συνεργαστούν με την Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, για την προμήθεια υγρών καυσίμων (βενζίνης αμόλυβδης), για την κάλυψη των αναγκών του υπηρεσιακού πρατηρίου υγρών καυσίμων, με την διαδικασία της απ΄ ευθείας ανάθεσης και κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς ανά λίτρο καυσίμου, να υποβάλουν στην Υπηρεσία μας τις προσφορές τους σε σφραγισμένους φακέλους, έως την 31-08-2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στο Γραφείο Μερικής Διαχείρισης της Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας (2ο χλμ Π.Ο. Καρδίτσας – Τρικάλων, Καρδίτσα, τηλ.: 2441 0 80207),ως το κάτωθι υπόδειγμα.:

ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ

Καθαρή αξία λίτρου

Φ.Π.Α. 23 %

Αξια με Φ.Π.Α.

2). Το είδος και η ποσότητα εμφαίνονται στον κατωτέρω πίνακα.

ΕΙΔΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Βενζίνη αμόλυβδη

9.500 λίτρα

Οι ανωτέρω ποσότητα δύναται να τροποποιηθούν, ανάλογα με της ανάγκες της Υπηρεσίας μας κατά την ημέρα υπογραφής τής σχετικής σύμβασης και θα παραδοθούν στις εγκαταστάσεις του Υπηρεσιακού πρατηρίου υγρών καυσίμων (δεξαμενές), στον αύλειο χώρο του Τ.Δ.Α. Καρδίτσας.

3). Η πληρωμή της δαπάνης, θα γίνει μέσω της Παγίας Προκαταβολής της Υπηρεσία μας (μετρητοίς), μετά την έκδοση του τιμολογίου και την προσκόμιση πιστοποιητικών φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από τον προμηθευτή και εντός εξήντα (60) ημερών σύμφωνα με την παράγραφο 6 της υποπαραγράφου Ζ5 του ν.4152/2013. Οι κρατήσεις υπέρ τρίτων, βαρύνουν το Δημόσιο και η παρακράτηση φόρου 1% επί της καθαρής αξίας του τιμολογίου, βαρύνει τον προμηθευτή.

4). Η παράδοση των καυσίμων στις δεξαμενές του υπηρεσιακού πρατηρίου υγρών καυσίμων της Διεύθυνσης μας, θα πραγματοποιηθεί μέχρι την 14-09-2015 ημέρα Δευτέρα, με μέσα και έξοδα του προμηθευτή.

5). Η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την 31-08-2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:10΄, στο Γραφείο Μερικής Διαχείρισης Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, από τριμελής Επιτροπή.

Ο Διευθυντής

Βασίλειος Φ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

Αστυνομικός Διευθυντής

Προηγούμενο άρθρο Ευχές του ΣΕΑΝ Καρδίτσας στους επιτυχόντες των πανελλαδικών
Επόμενο άρθρο Αγώνας δρόμου υψηλών ταχυτήτων ώστε να μην χαθούν πόροι 5 δις από τα ΕΣΠΑ