Πρόσκληση της Α.Δ. Καρδίτσας για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης


Παρακαλούνται  οι  επιχειρηματίες  που  επιθυμούν  να  συνεργαστούν  με  την Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης προς κάλυψη αναγκών όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού,  με την διαδικασία της απ΄ ευθείας ανάθεσης και κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς ανά λίτρο καυσίμου, να υποβάλουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένους φακέλους,  έως την 21-02-2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 10:20, στο Γραφείο Μερικής Διαχείρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας (2ο χλμ Π.Ο. Καρδίτσας – Τρικάλων, Καρδίτσα), ως το κάτωθι υπόδειγμα.:

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Καθαρή αξία λίτρου Φ.Π.Α. 23 % Αξια με Φ.Π.Α.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 10.000 Λίτρα περίπου.

  1. – Η ανωτέρω ποσότητα δύναται να τροποποιηθεί, ανάλογα με της ανάγκες της Υπηρεσίας μας, κατά την ημέρα υπογραφής τής σχετικής σύμβασης και θα παραδοθεί μέχρι την 28-02-2015 ημέρα Σάββατο, με μέσα και έξοδα του προμηθευτή, στις έδρες των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας: (αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Α.Τ. Σοφάδων, Α.Τ. Παλαμά, και Α. Τ. Μουζακίου).
  2. – Η πληρωμή της δαπάνης, θα γίνει μέσω της Παγίας Προκαταβολής της Υπηρεσία μας (μετρητοίς), μετά την έκδοση του τιμολογίου και την προσκόμιση πιστοποιητικών φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από τον προμηθευτή. Οι κρατήσεις υπέρ τρίτων, βαρύνουν το Δημόσιο και η παρακράτηση φόρου 1% επί της καθαρής αξίας του τιμολογίου, βαρύνει τον προμηθευτή.
  3. –  Η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την 21-02-2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30΄, στο Γραφείο Μερικής Διαχείρισης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, από τριμελής Επιτροπή.

Πληροφορίες τηλ.:2441 0 80207.

 

 

Ο  Διευθυντής

Βασίλειος  Φ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

Αστυνομικός  Διευθυντής    

 

Προηγούμενο άρθρο Έναρξη Βιωματικού Σεμιναρίου δασκάλων
Επόμενο άρθρο Τιμή στους μαχητές του Υψώματος 731