Πρόσκληση


Σας ενημερώνουμε ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, στα πλαίσια της φιλοθηραματικής πολιτικής και της διαρκούς ενημέρωσης της κυνηγετικής οικογένειας, εκτύπωσε και διανέμει ΔΩΡΕΑΝ κυνηγετικό χάρτη του νομού Καρδίτσας.

Ο κυνηγετικός χάρτης έχει μέγεθος 50Χ70 εκ., περιλαμβάνει πλήθος ενημερωτικών στοιχείων και ενδείξεων που αφορούν στην άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας, όπως, τις νέες ρυθμίσεις περί θήρας 2012 – 2013, τον πίνακα των θηρευσίμων ειδών, τα καταφύγια άγριας ζωής, τις απαγορεύσεις θήρας ορισμένου χρόνου, τις ζώνες εκγύμνασης σκύλων, τις ζώνες διάβασης αποδημητικών, φωτογραφίες θηραμάτων και μηνύματα με έμφαση στην ανακύκλωση  και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αύριο το μεσημέρι και ώρα 13:00 με αφορμή το θέμα αυτό καθώς και για θέματα σχετικά με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Συλλόγου μας, Ταλιαδούρου 2 (Εμπορικό κέντρο) 1ος όροφος.

Παρακαλούμε όπως μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

το  Δ.Σ.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ιατρούς στο νοσοκομείο Καρδίτσας ζητά η Ασημίνα Σκόνδρα από τον Υπουργό Υγείας
Επόμενο άρθρο Δημοπρατείται το έργο «Ύδρευση ανατολικής πλευράς νομού Καρδίτσας από τη λίμνη Σμοκόβου: Δίκτυα μεταφοράς και διανομής ύδατος»