Πρόταση του ΕΒΕ Καρδίτσας για ευρεία σύσκεψη σχετικά με το Α.Τ. Παλαμά


Επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Αντωνίου, για την πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης σχετικά με το Α.Τ. Παλαμά. Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Χθες παραβρέθηκα ως καλεσμένος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά που πραγματοποιήθηκε με θέμα τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για επικείμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά.

Επειδή πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο για το νομό ζήτημα, θεωρούμε επιβεβλημένο να καλέσετε άμεσα ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των Βουλευτών, των Δημάρχων, το Επιμελητήριο, τους φορείς αλλά και το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας με σκοπό καταρχάς να ενημερωθούμε αλλά κυρίως να διατυπώσουμε τη θέση μας και να προωθήσουμε το αίτημα μας όχι μόνο για τη διατήρηση των Αστυνομικών Τμημάτων του νομού αλλά και για την λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος και στους Δήμους Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας, οι οποίοι είναι Δήμοι νευραλγικής σημασίας λόγω της τουριστικής ανάπτυξης αλλά και για την προστασία των δημοτών των απομακρυσμένων περιοχών κατά τη χειμερινή περίοδο.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

ΗΛΙΑΣ ΠΑΥΣ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών εντός Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η τοποθέτηση λαμπτήρων LED στο Δήμο Μουζακίου