Πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής Αργιθεάτικων Συλλόγων


Με το βλέμμα στραμμένο στην Αργιθέα και κύριο θέμα συζήτησης τη συμπόρευση των συλλόγων της περιοχής, συνεδρίασε για πρώτη φορά -το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, στα Τρίκαλα- η Οργανωτική Επιτροπή Αργιθεάτικων Συλλόγων, όπως αυτή προέκυψε μετά από απόφαση της Ένωσης Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΕΝ.Α.Σ) τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ανθηρό.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης εξελέγη το προεδρείο της Οργανωτικής Επιτροπής, στο οποίο μετέχουν:

-η Έλλη Τσιρογιάννη (πρόεδρος Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Τρικάλων), ως πρόεδρος

-ο Κωνσταντίνος Αγόρης (πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Βραγκιανιτών Καρδίτσας), ως γενικός γραμματέας

-η Λία Μπακλαβά (πρόεδρος Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου), ως ταμίας.

Τα μέλη (πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων) της Οργανωτικής Επιτροπής συζήτησαν, εν συνεχεία, τις πιθανές μορφές που θα μπορούσε να λάβει το δευτεροβάθμιο όργανο των συλλόγων της Αργιθέας, όπως αυτό αποφασίστηκε από την ΕΝ.Α.Σ, καθώς και οι τρόποι συμμετοχής – εκπροσώπησης των συλλόγων.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων θα μελετήσουν τις απόψεις που κατατέθηκαν στη συνάντηση και θα προετοιμάσουν τις προτάσεις τους, ώστε να καταρτιστεί -σε σύντομο χρονικό διάστημα- το καταστατικό του νέου δευτεροβάθμιου οργάνου. Υπενθυμίζεται, πως τις τελικές αποφάσεις θα λάβει η Ένωση Αργιθεάτικων Συλλόγων.

Κοινή πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων αποτέλεσε η ανάγκη για δραστηριοποίηση στα θέματα που αφορούν την κοινή πατρίδα, την Αργιθέα, και η ανάδειξη ιστορικών – πολιτιστικών και άλλων στοιχείων της περιοχής.

Η νέα συνάντηση των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής Αργιθεάτικων Συλλόγων έχει οριστεί για την 23η Νοεμβρίου 2013 στην Καρδίτσα.

Για την Οργανωτική Επιτροπή,

η Πρόεδρος

ο Γενικός Γραμματέας

Έλλη Τσιρογιάννη

πρόεδρος Αργιθεατών Ν. Τρικάλων

Κωνσταντίνος Αγόρης

πρόεδρος Παν. Συνδέσμου Βραγκιανιτών

Προηγούμενο άρθρο Ανάβαση με αφετηρία τη Ραχούλα και τερματισμό τον Αγ. Αθανάσιο για τον Π.Ο. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Απάντηση – διαμαρτυρία της ΩΡΛ Κλινικής