Π. Ραγιάς : Στηρίζουμε κάθε ενέργεια που προωθεί τα συμφέροντα του Δ. Σοφάδων


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε στη Ρεντίνα από τη Βουλευτή του νομού μας κ. Κατσαβριά Σούλα ότι η κυβέρνηση δρομολογεί τη λειτουργία ΚΕΠ στη Ρεντίνα. Με τον τρόπο αυτό θα λυθεί ένα σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τη δημοτική αρχή για όλους τους κατοίκους των ορεινών χωριών της περιοχής μας, μετά την αναίτια απομάκρυνση του μοναδικού υπαλλήλου του Δ. Σοφάδων που με μεγάλη προσπάθεια κρατούσαμε στην περιοχή μας τα προηγούμενα χρόνια.

Η κ. Κατσαβριά, η οποία εκτός από Βουλευτής αποτελεί και δημοτική σύμβουλος της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ επικεφαλής της οποίας είναι ο τέως Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος, ανταποκρινόμενη στο δίκαιο αίτημα των ανθρώπων της περιοχής μας, λειτούργησε θετικά και προς όφελος του δήμου μας. Αυτό είναι μια τρανή απόδειξη για το πώς αντιλαμβάνεται η μειοψηφία το ρόλο της μέσα στη συνολική λειτουργία του δήμου.

Η παράταξή μας θα στηρίζει κάθε ενέργεια τόσο της κ. Κατσαβριά όσο και κάθε άλλου φορέα ή παράγοντα που θα προασπίζει τα συμφέροντα του τόπου μας ξεπερνώντας αντιπολιτευτικές αγκυλώσεις και κυρίως λύνοντας προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά από άστοχες ενέργειες της δημοτικής αρχής.

 

Ραγιάς Παύλος

Πρώην Δήμαρχος Ρεντίνας

Πρώην Αντιδήμαρχος Σοφάδων

Προηγούμενο άρθρο Την Ημέρα Περιβάλλοντος τίμησαν τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λ. Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε το 9ο Θεματικό Εργαστήριο για εργασιακά θέματα