Ειδήσεις

Ρεκόρ συμμετοχών στον Πλαστήριο Δρόμο


Έχουν ξεπεράσει τις  εφτακόσιες (700) έως σήμερα, οι εγγραφές στον Πλαστήριο Δρόμο στα 5 και 10 χλμ. ενώ θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη 18/5 ώρα 20:00, οπότε θα κλείσει το ηλεκτρονικό σύστημα και το Σάββατο το απόγευμα θα δοθούν οι αριθμοί στους συμμετέχοντες δρομείς. Η ροή των εγγραφών είναι ικανοποιητική και αναμένεται ο συνολικός αριθμός να φτάσει τις οχτακόσιες συμμετοχές. Μαζί με τις συμμετοχές των παιδιών στα 1000μ., η εγγραφή των οποίων θα γίνει την Κυριακή το πρωί από τις 07:45 – 08:25, πιθανολογείται ότι θα φτάσουν τις χίλιες, που είναι ο στόχος για το φετινό Πλαστήριο.

Όπως είναι ήδη γνωστό, κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν σταθμοί με νερά σε δυο σημεία της διαδρομής όπως και στον τερματισμό. Εκτός από νερό, στον τερματισμό θα δοθούν στους δρομείς μετάλλια, διπλώματα συμμετοχής, μπανάνες, χυμοί, μπάρες δημητριακών και ενεργειακό τσάι.

Με την παραλαβή του αριθμού,στο πίσω μέρος του οποίου θα υπάρχει το τσιπάκι για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ο,η δρομέας θα παραλαμβάνει και το μπλουζάκι, χορηγία της εταιρείας MEIMARIS.com GPS- Communication’s eShop. Οι αριθμοί θα δοθούν από το Σάββατο το απόγευμα.

Οι εκτός Καρδίτσας δρομείς πρέπει να βρίσκονται από τις 08:00 της Κυριακής στην Κεντρική Πλατεία , για να παραλάβουν τον αριθμό τους και να μεταφερθούν με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ στις αφετηρίες των αγώνων. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 08:30 για τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στα 1000μ και από τις 08:45 για τους δρομείς των 5χλμ.

Πριν την απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές, θα γίνει κλήρωση έξι (6) δωροεπιταγών, προσφορά τεσσάρων  της εταιρείας ”saucony”, για εξειδικευμένα παπούτσια τρεξίματος και δύο του αθλητικού καταστήματος ”Αλεξανδρής Sport” για αθλητικά παπούτσια asics.

Μεγάλη χορηγία στον Πλαστήριο Δρόμο από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει τέσσερις (4) ετήσιες υποτροφίες σπουδών με ελεύθερη επιλογή ειδικότητας και πόλης σπουδών. Οι υποτροφίες θα δοθούν στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια της κατηγορίας 20-29 ετών, στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα. Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών:  http://bit.ly/2qMX2Vk

Προηγούμενο άρθρο 31ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου
Επόμενο άρθρο Κοινά προβλήματα, ξεχωριστές συγκεντρώσεις