Ειδήσεις

Σεμινάριο Αντισεισμικής Προστασίας


Το “Karditsa Earthquake Project – Σχολεία εν Δράσει” με φορέα υλοποίησης το 1ο ΕΠΑΛ και που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας και του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, αλλά και την υποστήριξη του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας και μίας πλειάδας φορέων εντός και εκτός της πόλης, επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει όχι μόνο την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και όλους τους Καρδιτσιώτες σχετικά με θέματα αντισεισμικής προστασίας.

Σε αυτό τo πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 10:45π.μ. στο 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας με θέμα: «Αντισεισμική προστασία σχολικών μονάδων» από τον Οργανισμό Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) με ομιλητές τους: Λέκκα Ευθύμιο, Καθηγητή του ΕΚΠΑ και Πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Μπάκα Κωνσταντίνο,  Πολιτικό Μηχανικό Ο.Α.Σ.Π. και Δρ Κούρου Ασημίνα, Γεωλόγο, Προϊστ. Τμήματος Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης Ο.Α.Σ.Π..

Το σεμινάριο απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Σύγχρονου Τάβλι
Επόμενο άρθρο Δυναμική η συμμετοχή του γραφείου RE/MAX Γαία στην δράση Let’s do it Greece