Σεμινάριο για τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς στην εκπαίδευση


 Σεμινάριο με θέμα: «Η Διδακτική των Ελληνικών Χορών σήμερα» διοργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Απόστολος Φιρφιρής σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010 στις 11:15 π.μ., στην αίθουσα του Παυσίλυπου Α.Ε. ΟΤΑ, που προκειμένου αφενός μεν, να υπάρχει άνεση χώρου, δεδομένου ότι αναμένεται μεγάλη συμμετοχή και αφετέρου να υπάρχει χώρος (πίστα) για πρακτική εξάσκηση.

 Το σεμινάριο απευθύνεται στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Β΄/θμιας και Α΄/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε αυτούς που διδάσκουν στα ολοήμερα σχολεία. Για το σεμινάριο έχει κληθεί να διδάξει ο διδάσκων ελληνικούς χορούς στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Γιάννης Δήμας.

Για την απρόσκοπτη συμμετοχή των εκπαιδευτών στο σεμινάριο έχει εξασφαλιστεί άδεια από τις σχολικές τους μονάδες στις οποίες υπηρετούν. Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής  κ. Απόστολος Φιρφιρής θα χορηγήσει σε όλους τους εκπαιδευτικούς βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο.

Προηγούμενο άρθρο «Μάγεψε» τα παιδιά ο Μάκης Χάρμπας στους Σοφάδες
Επόμενο άρθρο Χρήστος Τέγος: Σεμινάρια για Νουθεσίες