Σεμινάριο υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας


Την Τρίτη 15/11/ στις 10.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου με θέμα τις κλαδεύσεις των δένδρων και εισηγητή τον Πρόεδρο της Δασολογικής Εταιρείας κ. Ζάγκα

Σεμινάριο με θέμα τις ορθές πρακτικές και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται κατά τις κλαδεύσεις των δένδρων, ώστε αυτές να είναι ωφέλιμες και να μην προκαλούν ανεπανόρθωτες καταστροφές στο αστικό πράσινο, θα παρακολουθήσουν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας.

Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/11 στις10.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου θα είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας, Αν. Καθηγητής, της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος -Τομέας Δασικής Παραγωγής- Προστασίας Δασών- Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Θεοχάρης Ζάγκας, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετικό αίτημα του Δήμου.

Το σεμινάριο θα είναι ανοικτό και μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι δημότες ενδιαφέρονται για έγκυρη και επιστημονική ενημέρωση για το θέμα των κλαδεύσεων και της φροντίδας των δένδρων.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη σήμερα
Επόμενο άρθρο Προτεινόμενες δράσεις για την τουριστική προβολή του Δήμου Καρδίτσας που μπορούν να ενταχθούν στο σχέδιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας