Ειδήσεις

Σε αγώνες στη Λάρισα ο Φωκιανός Καρδίτσας


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α  διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της  Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το open E-3  ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ του 2019 για Αγόρια – Κορίτσια 14 ετών τo Σάββατο 28 Ιουνίου έως και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 .

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα, στις εγκαταστάσεις του  Ο.Α. Νίκαιας  και συγκεκριμένα στα ανοιχτά γήπεδα, (6  GREEN SET ) του Ομίλου.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες   που ασχολούνται ενεργά   με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι  Αθλητικών Δελτίων και ανήκουν στα  Σωματεία – Μέλη της  Ε’ Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας της Γ.Γ.Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α.

 

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:

Ανοιχτής συμμετοχής σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΕΦΟΑ .Oι αγώνες θα

διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα sets (των 6 games). Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών

ή μεγάλης συμμετοχής, ο Έφορος Αγωνιστικού σε συνεργασία με τον Επιδιαιτητή των

αγώνων μπορεί να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων (2 νικηφόρα sets με tie-break

των 7 πόντων σε όλα τα set και με 3ο set match tie-break 10 πόντων, 2 short set των 4 games

και τελικό set match tie-break των 7 πόντων, No-Ad scoring system κλπ) καθώς και την

επιφάνεια των γηπέδων αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Κάθε παίκτης μπορεί να αγωνισθεί

μέχρι και σε 3 αγώνες την ημέρα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον επιδιαιτητή του

Πρωταθλήματος και υπάρξει η 2η περίπτωση (δηλ.short set) .

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ Καταταξη της 36ης εβδομάδας

 
 

            O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με πέντε (5) αθλητές-τρίες συνολικά.

Συγκεκριμένα  στη κατηγορία κάτω  των 14 ετών,  με τρείς (3) αθλήτριες :

            12) Μπούτα Βασιλία, 3) Ζούμπου Βασιλική 4) Μπούσδρα Βάσια

 κατά επιλογή του προπονητού τους πάντα.

Τους αθλητές-τριες  θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς.

            Αξίζει να τονίσουμε την πολύ καλή παρουσία που έκαναν οι   αθλήτριες του ΣΟΑΚ ΦΩΚΙΑΝΟΥ το Σαββατοκύριακο 21-23 του Σεπτεμβρίου εκπροσωπώντας επάξια την πόλη μας στο ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ  OPEN E3βδ38 ΑΚ 12,16 ΕΤΩΝ του Ο.Α.Νίκαιας που έλαβε χώρα στην πόλη της Λάρισας.

Συγκεκριμένα:

Στις δεκάξι (16) καλύτερες αθλήτριες του τουρνουά σταμάτησαν, οι  Γραπατσά Μαρίνα (παίζοντας σε μεγαλύτερη κατηγορία αγώνων, κάτω των 16 ετών κοριτσιών) και Ζούμπου Βάσιλική, από τις αντίστοιχες αθλήτριες του τουρνουά, Αρζουμανίδη Ελισάβετ του Α.Σ.ΑΛάρισας  και Γλάζκο Ελεονώρας  του Α.Ο. ΔΙΑΣ Πολίχνης Χαλκιδικής αντίστοιχα.

Στις τριάντα δύο (32) καλύτερες αθλητριές τις διοργάνωσης σταμάτησαν οι αθλήτριες: 1) Μπούσδρα Βάσια, αφού μία ατυχής  κλήρωση την έστειλε να αγωνισθεί με την συναθλήτρια της Ζούμπου Βάσω σε έναν αγώνα που κράτησε πάνω από ( 2,5 ) δύο και  μισή ώρες, κάτι που εξάντλησε και τις 2 αθλήτριες της πόλης μας και οδήγησε εξουθενωμένη και κουρασμένη την νικήτρια στον επόμενο αγώνα της με ένα μεγάλο μειονέκτημα. 2) Η Τσιακάρα αναστασία από την  αθλήτρια   Α.Σ. Αντισφαίριση & Ζωή, Μπασδέκη Γεωργία –Νεφέλη.

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ και κύριος εκφραστής της Αγωνιστικής Εκπροσώπησης του Νομού μας, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες, εδώ και σχεδόν (30) τριάντα  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης,  κατακτώντας επάξια την άνοδό του στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία το  έτος 2018,   ανακοινώνει ότι  συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για την Φθινοπωρινή- Χειμερινή περίοδο του αγωνιστικού έτους 2019-2020.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη των Φίλων Νοσοκομείου στον Δήμαρχο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας