Ειδήσεις

Σε Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών θα συμμετάσχει το ΕΒΕ


Το Επιμελητήριο Καρδίτσας, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOOD EXPO GREECE” η οποία θα πραγματοποιηθεί από 7-9 Μαρτίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής. Οι συμμετέχοντες θα χρηματοδοτηθούν σε μεγάλο ποσοστό από το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Έκθεση με το Επιμελητήριο Καρδίτσας να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου στο τηλ. 2441022301, 22334 και στο  email: info@karditsacci.gr

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας προτίθεται να συμμετάσχει με ομαδικό περίπτερο  από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “SIAL PARIS 2020” η οποία θα πραγματοποιηθεί από 18-22 Οκτωβρίου 2020 στο Παρίσι.

Η Διεθνή Έκθεση SIAL αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων-Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Έκθεση με το Επιμελητήριο Καρδίτσας να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019  στις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου (τηλ 2441022301, 22334 και email: info@karditsacci.gr).

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ατόμου για κατοχή κάνναβης
Επόμενο άρθρο Διημερίδα Παν/μιου Θεσσαλίας: Αναλώσιμα Σώματα