Σε εκλογές οι Πρόεδροι Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων Ν. Καρδίτσας


Σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε η άτυπη επιτροπή των Προέδρων του συλλόγου Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων Νομού Καρδιτσας την περασμένη Κυριακή το απόγευμα διαπίστωσε ότι:

Οι πρόεδροι του Ν. Καρδίτσας, μέλη του συλλόγου μας βρίσκονται αντιμέτωποι με διοικητικά, λειτουργικά, εργασιακά , οικονομικά προβλήματα και πολλές άλλες δυσλειτουργίες που συναντούν στις κοινότητες τους, που αντί να επιλυθούν οξύνονται περισσότερο.

Για να επιλυθούν όλα αυτά τα προβλήματα θεωρούμε απαραίτητη την συλλογική και οργανωμένη δράση των προέδρων μέσα από την ενεργοποίηση του συλλόγου. Χρειάζεται πρώτα από όλα καταγραφή των προβλημάτων μέσα από γενικές συνελεύσεις των προέδρων ανά Δήμο. Κατόπιν απαιτείτε άμεση επαφή των μελλών του ΔΣ με τις διοικήσεις των Δήμων.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως οι Πρόεδροι και οι διοικήσεις των Δήμων είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και ο σκοπός τους είναι κοινός.

Οι πρόεδροι είτε μεμονωμένα είτε συλλογικά είναι ο άμεσος κρίκος σύνδεσης και μεταφοράς των προβλημάτων από τις κοινότητες στις κεντρικές διοικήσεις των Δήμων, έτσι μέσα από σωστή οργάνωση, καλή συνεργασία και κατανόηση μεταξύ τους μπορεί να επιτύχουν πολλά.

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω, τα μέλη της επιτροπής επισημάνανε, ότι πρέπει το γρηγορότερο να ενεργοποιηθεί ο Σύλλογος και προκειμένου να γίνει αυτό θα πρέπει πολύ σύντομα να γίνουν εκλογές και η νέα διοίκηση του συλλόγου που θα προκύψει να αναλάβει πρωτοβουλίες για μια σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς, που θα αποβλέπει και θα έχει σαν στόχο το συμφέρον των Προέδρων, των Διοικήσεων και πάνω από όλα το συμφέρον των Δημοτών.

Κατόπιν τούτου ως ημερομηνία διενέργειας των εκλογών αποφασίστηκε η 1η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή. Εντός των ημερών θα δημοσιευθεί πρόσκληση που θα απευθύνεται σε όλους τους προέδρους Των Τοπικών και Δημοτικών κοινοτήτων του νομού Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Υλοποίηση ξυλοκατασκευών & πρωτότυπων παγκακιών ξύλου-μετάλλου στο ΤΕΙ Ξύλου
Επόμενο άρθρο Λαμπερός χορός από το Εργαστήρι Χορού Μ. Καραπαναγιώτη την Τσικνοπέμπτη