Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της διευθέτησης ρέματος στη Μαγουλίτσα στο Δήμο Μουζακίου


Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της διευθέτησης του κεντρικού ρέματος που λειτουργεί ως αποχετευτικός αύλακας της Μαγουλίτσας που θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα που δημιουργούνταν λόγων των στάσιμων νερών και της βλάστησης που αναπτύσσονταν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο ανάδοχος του έργου έχει ήδη πραγματοποιήσει τις χωματουργικές εργασίες καθαρισμού του αποδέκτη και τώρα προχωρά στην τοποθέτηση σωλήνων και επίστρωσής τους με τσιμέντο ώστε διοχετεύονται τα νερά μέσα απ’ αυτούς.

Το έργο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μπαλατσό και ενημερώθηκε επί τόπου για την εξέλιξη των εργασιών.

«Καταφέραμε μετά από μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσουμε τα διαδικαστικά και οικονομικά προβλήματα που ταλάνιζαν το έργο για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ. Έτσι ένα αίτημα των κατοίκων της Μαγουλίτσας παίρνει το δρόμο της υλοποίησης και της οριστικής λύσης του» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός

 

Προηγούμενο άρθρο Στον Ιερώνυμο οι Μητροπολίτες Θεσσαλιώτιδος και Φωκίδος - Αίτημα Κυρίλλου για ξεχωριστή Μητρόπολη Φαρσάλων
Επόμενο άρθρο Πήραν 5 τόνους σίδερα!