Ειδήσεις

Σε εξέλιξη η διάνοιξη δρόμου στην Τ.Κ Ραχούλας από την Π.Ε. Καρδίτσας


Καθοριστικά έργα υποδομής που εξυπηρετούν βασικές ανάγκες και δραστηριότητες των κατοίκων υλοποιεί η Π.Ε. Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα, ο καθαρισμός και η διάνοιξη δρόμου στην Τ.Κ. Ραχούλας διενεργείται με στόχο την άμεση ικανοποίηση των καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων.

Οι εργασίες αποσκοπούν στην ομαλοποίηση της κατάστασης του δρόμου ώστε να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των κατοίκων, όπως πχ στη μεταφορά ξυλείας.

Τις εργασίες επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ραχούλας κ. Αποστόλη Φέτσιο, ο οποίος ευχαρίστησε τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας για την άμεση ανταπόκρισή τους και τη συναίσθηση της σπουδαιότητας του έργου, ιδιαίτερα ενόψει χειμώνα.

Στο περιθώριο της αυτοψίας των εργασιών, ο κ. Νούσιος σημείωσε:

«Βρισκόμαστε σε εγρήγορση και παρεμβαίνουνε όπου μας ζητηθεί προς όφελος των πολιτών. Σκιαγραφούμε ολόκληρο το νομό μας, καταγράφουμε τις ανάγκες του και προχωρούμε σε λύσεις που βγάζουν και την πιο απομακρυσμένη κοινότητα από την απομόνωση.

Με ευσυνειδησία, στεκόμαστε με σεβασμό, ενδιαφέρον και αποτελεσματικότητα στο πλευρό των ανθρώπων της υπαίθρου και στις ανάγκες τους.

Με πρωτοστάτη τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, το έργο μας στην αιρετή Περιφέρεια στέλνει ένα μήνυμα δημιουργικής ανατροπής, συνεργασίας, αποτελεσματικότητας και τα αποτελέσματα αυτά έχουν έννοια, καθώς είναι μετρήσιμα, απτά και διαχέονται στην κοινωνία».

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη αγροτών στη Νίκαια στις 15 Δεκεμβρίου
Επόμενο άρθρο Βράβευση των χορηγών του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας