Ειδήσεις

Σε κολυμβητική ημερίδα συμμετείχαν η ΑΚΑΚ και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας, η κολυμβητική ημερίδα (Christmas Swimming Party 2016) για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 ετών. Τους αγώνες διοργάνωσαν από κοινού ο  Ναυτικός Όμιλος Λάρισας και ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 100 αθλητές/τριες συλλόγων της Θεσσαλίας. Μέρος των εσόδων της ημερίδας θα διατεθεί στο σύλλογο γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό ν. Λάρισας.

Το μέλλον τους ανήκει…..                                

Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι μικροί 8χρόνοι λιλιπούτιοι αθλητές και αθλήτριές μας που για πρώτη φορά συμμετείχαν σε αγώνες, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το μέλλον που δικαιωματικά τους ανήκει!!! Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο δουλειάς στην μεγάλη πισίνα, η νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών μας κατάφερε να διακριθεί, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά εμπράκτως την επαγγελματικότητα και τη μεθοδικότητα της δουλειάς που γίνεται στην κολυμβητική συνεργασία Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός. Η ομάδα μας συμμετείχε με 7 αθλητές και αθλήτριες υπό τις οδηγίες των προπονητών Κωνσταντίνου Γκαρνάκη και Γιώργου Θώδη και κατέκτησε συνολικά 6 μετάλλια, 3 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο.

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τα φυτώρια (μικρή πισίνα, ακαδημίες κολύμβησης) μέχρι την προαγωνιστική και την αγωνιστική ομάδα με προπονητές τους: Νάγια Μαγουλιώτη, Λάμπρο Μπεκιάρη, Κώστα Αγγελίδη, Γιώργο Θώδη, Κώστα Γκαρνάκη, Ευγενία Δρόσου, και Νατάσα Θώδη, δίνει συνέχεια καρπούς.

Τα αποτελέσματα, αλφαβητικά και αναλυτικά, είναι:

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

  • Ανδρεανόπουλος Παναγιώτης, 29η θέση στα 50μ. ύπτιο και 33η θέση στα 50μ. ελεύθερο.
  • Βάλλας Ορέστης, 7η θέση στα 50μ. ύπτιο και 17η θέση στα 50μ. ελεύθερο.
  • Διαμαντή Άρια, 10η θέση στα 50μ. ύπτιο
  • Μπομπότης Μιχάλης, χρυσόμετάλλιο στα 50μ. ύπτιο και χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο.
  • Οικονόμου Γεωργία, χρυσόμετάλλιο στα 50μ. ύπτιο και αργυρό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο.
  • Οικονόμου Κατερίνα, 4η θέση στα 50μ. πρόσθιο και 7η θέση στα 50μ. ελεύθερο.
  • Χαλιαμάλιας Μάριος, 10η θέση στα 50μ. ελεύθερο και 11η θέση στα 50μ. ύπτιο.

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ

  • Αργυρόμετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ50 μικτή ομαδική αγόρια – κορίτσια 8 ετών (Μπομπότης Μιχάλης, Οικονόμου Γεωργία, Οικονόμου Κατερίνα, Χαλιαμάλιας Μάριος).
  • Χάλκινομετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ50 ελεύθερο αγόρια 8 ετών (Ανδρεανόπουλος Παναγιώτης, Βάλλας Ορέστης, Μπομπότης Μιχάλης, Χαλιαμάλιας Μάριος).

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων μας είτε κατέκτησαν είτε όχι κάποια θέση στο βάθρο. Σε αυτές τις ηλικίες, σημασία έχει η συμμετοχή για την εμπειρία και μέσα από τις προπονήσεις και την αγάπη για τον αθλητισμό θα έλθουν και οι επιτυχίες.

Πολλά μπράβο από τα Δ.Σ. των συλλόγων σε όλους τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες για την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Συγχαρητήρια στους προπονητές και στους γονείς των παιδιών.

Εμπιστευτείτε και εσείς τα παιδιά σας στην Α.Κ.Α.Κ. & τον ΑΣΚ Ολυμπιακός!!! Η εμπειρία και οι επιτυχίες μας είναι τα καλύτερα εχέγγυα που βεβαιώνουν την ποιότητα της προπονητικής μας ομάδας και τη σωστή και παιδαγωγική εκμάθηση της κολύμβησης.

Η προπονητική μας ομάδα αποτελείται από καθηγητές φυσικής αγωγής, με πολλούς δε από αυτούς με ειδικότητα στην κολύμβηση και στην ειδική αγωγή, που προσεγγίζουν με παιδαγωγικό τρόπο την εκμάθηση της κολύμβησης και την προπόνηση στα μεγαλύτερα επίπεδα. Καμιά επιτυχία δεν είναι τυχαία. Οι επιτυχίες έρχονται με συστηματική δουλειά υπομονή και επιμονή από τα σκαλάκια της μικρής πισίνας μέχρι την αγωνιστική ομάδα.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από 16:00-21:00 στα γραφεία της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός που βρίσκονται μπροστά στην είσοδο του κολυμβητηρίου. Τηλέφωνα: 2441074755 και 2441047233.

Ιστοσελίδες: www.akak.gr  και https://www.facebook.com/akakarditsa

 

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση του ΣΔΕ Καρδίτσας με θέμα: Θεραπεία του Καρκίνου με ιό Ιλαράς
Επόμενο άρθρο Σε ΥΠΑΑΤ και ΟΠΕΚΕΠΕ η Ένωση Εκτροφέων Ελληνικής Βραχυκερατικής Φυλής Βοοειδών