Σε κριτική επιτροπή στην Ιταλία ο Ν. Ευθυμιάδης


Ο Μαέστρος και Καθηγητής Νίκος Ευθυμιάδης θα βρίσκεται στο Castellammare di Stabia-Νάπολη Ιταλίας για να συμμετάσχει στην Διεθνή Κριτική Επιτροπή του 10ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Νέων Μουσικών που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην πανέμορφη αυτή περιοχή της Καμπανίας (11-16 Μαΐου 2015).

Ο Νίκος Ευθυμιάδης συμμετέχει μαζί με κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες στις Επιτροπές του Διαγωνισμού όπως τον Βραζιλιάνο Marcio CARNEIRO, του Ανώτερου Ωδείου της Λωζάννης-Σιόν(Ελβετία), τον Francesco DE ANGELIS σολίστ και πρώτο βιολί της Ορχήστρας της Σκάλας του Μιλάνου και της Φιλαρμονικής της Σκάλας, τη Livia ROTONDI βιολοντσέλο της Φιλαρμονικής της Σκάλας του Μιλάνου, τoν Roberto PARUZZO Καθηγητής πιάνου στο Ωδείο της POTENZA και πολλοί άλλοι.

Ο Διαγωνισμός αφορά όλα τα όργανα (πιάνο, κιθάρα, βιολί, χορωδία, σαξόφωνο, άρπα, κρουστά, ακορντεόν, μουσική δωματίου, βιολοντσέλο κλπ.) καθώς και διαφορετικές ηλικίες.

Ο Πανευρωπαϊκός αυτός διαγωνισμός υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Προεδρίας της Ιταλικής Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθρο F4 Κορασίδων: Απίθανη ανατροπή και νίκη της Ελπίδας με 3-2 επί της ΕΑΛ!
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση των Φυσικών Επιστημών στο ΓΕΛ Μουζακίου