Ειδήσεις

Σε Λάρισα και Καρδίτσα ο Συνήγορος του Πολίτη


Τη Λάρισα και την Καρδίτσα θα επισκεφτεί ο αναπληρωτής Συνήγορος του Πολίτη, Βασίλης Καρύδης, την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Παρασκευή 1 Απριλίου αντίστοιχα, επικεφαλής κλιμακίου της ανεξάρτητης αρχής.

Ο αναπληρωτής Συνήγορος θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον δήμαρχο Καρδίτσας Φώτη Αλεξάκο ενώ κλιμάκιο του Συνηγόρου θα έχει επιμέρους συναντήσεις με στελέχη των τοπικών δημόσιων υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, στη Λάρισα, την Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 10 το πρωί ο αναπληρωτής Συνήγορος του Πολίτη θα μιλήσει για τις αρμοδιότητες και το έργο του Συνηγόρου του Πολίτη σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό θέατρο ΟΥΗΛ, Α. Γαζή 29.

Θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση με τις αρχές και τους φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ στις 12.15 μ.μ. ο αναπληρωτής Συνήγορος θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα, από τις 10.30 έως τις 15.00, στον ίδιο χώρο, πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν αναφορά σε κλιμάκιο του Συνηγόρου του Πολίτη ή να ζητήσουν πληροφορίες για θέματα που τους απασχολούν.

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, ο αναπληρωτής Συνήγορος και κλιμάκιο της ανεξάρτητης αρχής θα επισκεφθούν την Καρδίτσα, όπου έχουν προγραμματιστεί αυτοψίες σε καταυλισμούς Ρομά και σειρά συναντήσεων με τις τοπικές αρχές.

 

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας