Ειδήσεις

Σε μια μεγάλη προσπάθεια προσφοράς στον πάσχοντα άνθρωπο παρέστη ο Σεβασμιώτατος


Μεγάλη προσπάθεια έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας  για την στήριξη κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας. Αυτές τις ημέρες, προχωρά στη διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και ειδών καθαριότητας και προσωπικής φροντίδας. Η όλη προσπάθεια αφορά περίπου 3.000 δικαιούχους οι οποίοι είτε είναι ενταγμένοι στο ΤΕΒΑ είτε είναι άποροι.

Στο χώρο από τον οποίο ξεκινά η διανομή βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 9 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός και ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλειος Τσιάκος. Επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, κ. Γεώργιος Μάττας, κ. Σπυρίδων Κουρτεσιώτης και κ. Ουρανία Σούφλα.

Ο Σεβασμιώτατος σε δηλώσεις που έκανε προς τους δημοσιογράφους τόνισε μεταξύ άλλων: «Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας καλή Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση. Το Φως του Αναστάντος Κυρίου να φωτίσει τις καρδιές μας, να μας βγάλει από τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, που περνάει ο κόσμος όλος. Είμαστε εδώ σήμερα για να στηρίξουμε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Η περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Περιφερειάρχη μας κ. Αγοραστό, ο Δήμαρχός μας κ. Βασίλειος Τσιάκος και οι άλλοι δήμαρχοι του νομού, λαμβάνουν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Τους εύχομαι να συνεχίζουν τις άοκνες προσπάθειές τους για το καλό του τόπου μας».

 

Προηγούμενο άρθρο Υγειονομικές βόμβες δεν είναι οι περιθωριοποιημένοι αλλά οι κυρίαρχες πολιτικές
Επόμενο άρθρο Συνεργασία Γ. Κωτσού-δημάρχων για ελέγχους στους καταυλισμούς ρομά