Ειδήσεις

Σε πλήρη ετοιμότητα για το χειμώνα ο Δ. Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα, την Δευτέρα 27-11-2017 το Τοπικό Συντονιστικό Οργανο (Σ.Τ.Ο.) της Πολιτικής Προστασίας , στο Δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα, με αντικείμενο συζήτησης αφ’ ενός τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου και αφ’ ετέρου τον προγραμματισμό και την προετοιμασία για αντιμετώπιση του φετινού χειμώνα.

Στη συνεδρίαση μετείχαν ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριος Τσιαντής, η αρμόδια Αντιδήμαρχος  για την Δ.Ε. Νεβρόπολης Αγράφων Κα  Ελένη Θυμιοπούλου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  για την εποπτεία και λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριος Τσιαμαντάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών κ. Γεώργιος Αργύρης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Τουρισμού Κα Μαρίνα Θέου και από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα η Κα Ευαγγελία Γιαννακού ενώ είχαν κληθεί να συμμετάσχουν και παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας  κ. Σωτήριος Κορέλας, εκ μέρους του Αστυνομικού τμήματος Λίμνης Πλαστήρα ο Υπαστυνόμος Β΄ κ. Σωτήριος Γιαννάκος , εκ μέρους του Δασαρχείου Καρδίτσας η υπάλληλος Κα Ευδοξία Σφύρη , εκ μέρους του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας Κα Ευανθία Μπαρτζιώκα, εκ μέρους   του Κυνηγετικού  Συλλόγου Καρδίτσας  ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Παπούλιας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα καθώς και  εργαζόμενοι του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτριος Τσιαντής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία εώς τώρα όλων των φορέων και Υπηρεσιών, που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση ζητημάτων, που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας. Ανέφερε επίσης για τον προγραμματισμό του Δήμου και τις ενέργειες και δράσεις που προγραμμάτισε και υλοποιεί ο Δήμος μέσω του προϋπολογισμού, του έμψυχου δυναμικού, των δημοτικών μηχανημάτων, των εκμισθωμένων ιδιωτικών μηχανημάτων, για τον καθαρισμό φρεατίων, την άρση καταπτώσεων καθώς και στην προμήθεια βιομηχανικού αλατιού για τον εκχιονισμό δημοτικών δρόμων.

Ακολούθησε η τοποθέτηση όλων των παραβρισκόμενων εκπροσώπων Υπηρεσιών, των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τραμπολίνου Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση για το Νικόλαο Πλαστήρα στην Καρδίτσα