Ειδήσεις

Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, κόπηκε φέτος η βασιλόπιτά μας. Ήμασταν όλοι εκεί!!!!


Την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016 η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, μαζί με το τμήμα Μπάσκετ του ΑΣΚ Ολυμπιακός, πραγματοποίησαν το καθιερωμένο ετήσιο αποκριάτικο πάρτυ και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κοσμικό κέντρο «ΕΛΕΝΑ». Η αίθουσα του κέντρου ήταν κατάμεστη από κόσμο που ήρθε να διασκεδάσει στους ξέφρενους ρυθμούς της latin μουσικής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι προπονητές του συλλόγου, πλήθος γονέων, αθλητές –τριες της αγωνιστικής ομάδας, της προαγωνιστικής ομάδας, των ακαδημιών, της μικρής πισίνας, ενήλικες αθλητές , μέλη του συλλόγου και μέλη προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων.

Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Γκούγκλιας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των προπονητών ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά και καλή πρόοδο στους μικρούς αθλητές.

Μικροί και μεγάλοι με κάθε είδους αμφίεση, στο ρυθμό του καρναβαλιού, συμμετείχαν ενεργά στα παιχνίδια και στους χορούς. Οι σερπαντίνες και τα κομφετί πλημμύρισαν την αίθουσα. Οι προπονητές του συλλόγου δημιούργησαν διάφορες χορογραφίες παρασέρνοντας σε ξέφρενο χορό μικρούς και μεγάλους.

Το φλουρί για τα τμήματα της κολύμβησης το κέρδισε ο Παναγής που μόλις τις προηγούμενες ημέρες μεταπήδησε από την μικρή στην μεγάλη πισίνα. Το φρουρί του Δ.Σ. και των προπονητών κέρδισε ο έφορος υλικού Μάκης Δεμικέλης. Και τα δύο φλουριά αντιστοιχούσαν σε ένα tablet pc!!!

Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Ευημερία και Δύναμη για τη νέα χρονιά.

Προηγούμενο άρθρο 8 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε όλη τη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Χειροπέδες σε 56χρονο που διέρρηξε αυτοκίνητο